daha evvel cemal arslan izmirde bir chipleme kampanyası yapmış ama izmir gerekli organizasyonda yetersiz kalıp maalesef kampanyadan faydalanamamıştı. (en azından benim bildiğim bu)
bunun üzerine istanbulda da bi kampanya yapması için bu başlığı açmıştırm. kendisi bu konunun 2. sayfasında kampanyayı onaylayıp gerekli organizasyon yapıldıktan sonra organizasyona katılmak isteyenlerin belirleyeceği bir tarihde en az 10 araç olmak koşulu ile ;
Peşin 300 TL
Gittigidiyor güvenli alışverişli ve taksitli 340tl ye yapacağını söyledi. (taksit seçenekleri için gittigidiyor.com un genel taksit uygulamasını inceleyebilirsiniz.)
Bu bulunmaz fırsattan yararlanmak isteyen grandepunto, evo, bravo vs araç sahiplerinin araçlarının ecu larının fotosunu aşağıdaki cemal arslanınn mesajından yararlanarak ona ulaştırmaları gerekmektedir.
mevcut liste aşağıdadır, ismini ekleyerek araçlarını chiplettirmek isteyen forum severler aşağıdaki listenin devamına kendi kullanıcı isimlerini lütfen eklesinler. listedeki isimlerin ecu bilgileri için cemal arslan sanıyorum kullanıcılara ulaşıp gerekli bilgileri sorar.
1-nevarulan
2- Mugenpunto
3-coll34
4-Nokta
5-mrtgokdepe
6-gurhany
7-electradio
8-
9-
..
..
Lütfen CHİP nedir, kaç HP güç artışı olur vs gibi sorularınızı cemal beye sorunuz. bu başlıkda mümkün olduğunca uygulama yaptırmak isteyen kullanıcıların listesini, nerede ve ne zman uygulama yaptıracağımızı konuşalım.
sizde uzun zmandır aracınızı chiplettirmek için uzun zamandır uygun fiyat ve düzgün esnaf kolluyorsanız, fırsat burda burnumuzun ucunda, 300 TL.
hantallıkdan sizde kurtulun bende kurtulayım artık....
(listeye ismini ekleyen arkadaslardan ricam gerektiginde koordinasyonu saglamak icin ulasabilicegimiz bi cep noyu ozel mesaj ile bana gonderebilirler mi)
.