eski anketlerde en çok opet görünüyor ama son zamanlarda opetin kalitesini düşürdüğünden çoğu arkadas opeti bırakıp baska firmalara yöneldiler onun için yeni bi anket yapma zamanı geldi diye düşünüyorum...
Printable View
eski anketlerde en çok opet görünüyor ama son zamanlarda opetin kalitesini düşürdüğünden çoğu arkadas opeti bırakıp baska firmalara yöneldiler onun için yeni bi anket yapma zamanı geldi diye düşünüyorum...
maximum kampanyası dahilinde tabikide Shell . Hem dizel yakıtı motoru koruyor hem de menzili 50 km'ye kadar arttırıyor.
Ankette sadece Total oylayabildim ama Shell den de alıyorum artık...
Yolda, izde çok mecbur kalmadıkça Opet almayacağım...
ben opet alıyordum vazgeçtim koçlarla eşşeklerle uğraşılmaz ; ) yaz geldi artık ne kadar deniz kabuğuna yaklaşırsak o kadar iyi :D
Aygazların çoğu opette oldugu için opet isaretledim. Ama benzin aldıgım zamanlarda totali tercih ediyorum.
ben sürekli opet alıyorum mecbur kalınca shell, po alıyorum. opetin olumsuz bir yerini görmedim hiç..
Shell ve Opet'in dışında biyerden yakıt almıyorum..
full den aalıyorum sureklı hıcte sıkıntım olmadı.
aklı kelden mazotu shell den alacaksın:)
Sürekli opetten alıyorum ama çok memnun değilim şikayetimide dile getirdim zaten mail attım, sırf sıfır araç garantisinden faydalanmak için opet alıyorum ama bu gidişle değiştireceğim. Total yada Shell ağır basıyor.
POyu işaretledim ama Ankarada Şaşmazdaki TP'den de alırım. Ordaki TP Polis vakfının. benzini her zaman 23 kuruş daha ucuzdur. Ama 2 aylığına ağrı doğubeyazıttayım. mecburen kaçak iran benzini kullanıyorum.
Aracı aldığım süre boyunca zor durumda kalmadığım sürece başka firmadan almıyorum.Devamlı Full den alıyorum Garantikart kapsamında aracım. Yakıttan dolayı hiç problem yaşamadım.
Yolda kalıcamı anlarsam Total bulamıyorsam ozaman da opet harici bişiler denerim :)
bende arabayı ilk aldığımda bi kaç firmayı denedim ama sağlıklı sonuç elde edemeyince yakınımın tavsiyesi üzerine shell den almaya başladım. kendi arabası 80bin km de dizel vito ve henüz o kadar zorlamamıza rağmen araba duman atmadı. (istasyon, keçiörene gelirken samsun yolu üzerinde baydarlar petrol) şehir dışına çıktığımda da v power gtl alıyorum memnunum
Shell V-Power cok kaciyor, cok yakiyor. BP az yakiyor, az kaciyor :)
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
evime yakın olduğu için bp'den alıyordum shellin kgsli kartını aldıktan sonra ordan almaya başladım.En son çanakkalede totalden aldım.Bence düzgün istasyon olduktan sonra aralarında hiçbir fark yok
Son zamanlarda en cok full'den aliyordum, daha sonra bir defa shell'den aldim aracin cekisinde bariz fark olustu. Acaba ben mi yaniliyorum diye dusundum ve birdaha full'den aldim shell'den aldigim yakitin performansini yine alamadim.
shell bilim insanları herzaman motor yağımda 5/30 helix ultra kullanın farkı göreceksiniz bazende gtl alıyorum sıfır duman çekiş mükemmel
Sürekli aynı istasyon ve Opet kullanıyorum, hiç bir derdim sıkıntım çekişten düşüş bilmem ne felan yaşamadım, yaşamıyorum
ankette bu sefer shell önde gidiyor
garanti bankası bonus kampanyası nerdeyse oradan alıyorum benzini
opet ve shell karışık. ( ikisini birden işaretleyemiyoruz :D )
Hepsini denedim. Memnun kalmadım. Katkı maddelerinde shell resmen altın kural uyguluyor. Bence Shell derim tek geçerim.
Totale bir alıştım artık vazgeçemiyorum.Opet kullandığım zamanlar aklıma gelince yazık etmisim arabama diyorum hep.
opet kullanıyordum 1 senedir PO dan alıyorum
Benzın Fullden
Lpg Shelden
bp kullanıyorum hiç bir sıkıntım olmadı shell den aldığım zaman çekiş problemim olmadı ama araç sesli çalışmaya başlamıştı. bp daha iyi bana göre...
İki uç kutubu kullanıyorsunuz gibi :)
Aradaki fark konusundaki hissiyatınızı alabilirmiyiz :)
PO kullandıktan sonra, OPET'den doldurdum en son. Şimdi aracı sırtımda taşıdığımı hissediyorum artık :thumbdown:
Şu kampanyadan sonra inşallah PO ya da Shell kampanyası yaparlar :) BP'ye de razıyım :)
shell aldı başını gidiyor :)
Abi bp den almış kayınbirader. Yukarıda arkadaşın teki sırtımda taşıyorum yazmış. Arabanın çekişi deviri baya bi gitti. Sürünerek gidiyoruz sanki. Hızlandığını hissetmiyorum ya anca bu kadar olur.
Aracımı aldığımdan beri Shell den alıyorum. Bayinin hemen yanında Shell vardı. İlk orada fulledim, birdaha da değiştirmedim. Memnunum bir sıkıntısını çekmedim.
düşündüm de şimdiye kadar ömrümde hiç BP'den benzin veya mazot almamışım :) Önyargım olduğundan değil. Öyle olmuş işte.
ilk 10.000km boyunca aynı istasyondan hep opet aldım... burada bir arkadaşın tavsiyesine uydum, total excellium aldım ( ankara-beşevler )... aracımın sesi azaldı inceldi, artık 3.000dd dodge 250 ye bağlamıyor :) motorcuların tabiriyle uzamaya başladım...
ama en net dikkatimi çeken; gaza artık eskisi kadar basmıyorum...
Opetten başka yerden almazdım.Ama forumumuzdaki görüşlerden bide shell deneyeyim dedim.Bukadarmı hissedilir kalite.arabadan traktör gibi sesgeliyordu ilk çalıştırmada titreme yapıyordu.İnanın bu sorunlardan eser kalmadı resmen motorun sesi kesildi...o nedenle shell diyorum
Ha bugün ha yarın değiştircem dedim yakıtı ama hala değiştirmedim:) aracı aldığımdan beri opetten alıyorum fakat son zamanlarda psikolojikmi bilmiyorum ama araba gitmiyo sanki ve çok sesli çalışıo motor. Yorumlara bakılırsa shell;i denemekte fayda var....