Ankara'da full ekspertiz yapacak yerler.Acil yardım!!!
Arkadaşlar merhaba Salı günü sabah Ankara'da olacam ve Honda Civic için ekspertiz yaptırmam gerekiyor.Araç 2011 model sıfır ayarında ama galeriden alacağım için ekspertiz yaptıracağım sonra uğraşmayalım nolur nolmaz. Aydınlıkevler'e yakın bir yerlerde sağlam ve güvenilir bir şekilde ekspertiz yaptıracağım firma önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Ce: Ankara'da full ekspertiz yapacak yerler.Acil yardım!!!
Alıntı:
Du Hast Nickli Üyeden Alıntı
ustam merhaba halen oto ekspert işinde misiniz ? Chevrolet cruze almak için ankaraya geleceğim yabancısıyım yardımcı olur musunuz ?
Alıntı:
sebasti Nickli Üyeden Alıntı
Yerinizde olsam motor veya şasi numarasını ister, Ankaraya gelmeden önce her hangi bir Honda servisinde aracın geçmişini sorgulatırdım.
Aydınlıkevler tarafında çok galeri var, umarım aracın bir sıkıntısı çıkmaz, galeri deyince iki defa düşünmek gerek.
Yetkili servisi arayıp şasi numarası verince öyle hemen bakıp bilgi veriyor mu ücretsiz?
Bosch Erkayalar.Belgeli melgeli ekspertiz yapıyorlar.Ben aldığım zaman orada yaptırmıştım.
Cevap: Ankara'da full ekspertiz yapacak yerler.Acil yardım!!!
Ankara da Altınparkı geçince sagda shell benzinlik içinde Mercek oto Test Merkezi var.7-8 farklı test yapıyorlar ve raporlayıp detaylı bir şekilde anlatıyorlar.Ben memnun kaldım arkadaşlarımada tavsiye ediyorum
Hüseyin bey Nokta oto test yaz google oku araştır Tüketici mah.bilirkişilik yapan firma ... etik olmak lazım...
(Bu arada yetkili servisler belge vermez nedenini araştır) gitmezsin... Nokta ya git gör... acıma yok heriflerde babası gelse neyse söyler...
Konuyu okurken farkettim 2011 de acılmıs :))) sonra ara ara millet sormus ama cevap gelmemiş:) ben ankaradan dynomoss a goturmustum arkadaşlar kurumsal bir firma Konyada tek firma denilebilir