-
Buda benim punto
-
kazasız belasız kullan.. body kitler guzel olmus yalnız araba daha guzel bi celik jant istiyo...
-
teşekkürler arabanın jantları orjinal yeni jantlarım var ama daha takmadım bir kaç eksik bittikten sonra onlarıda takıcam 29 temmuz pazar günü edirne keşan'da büyük bir tuning toplantısı olacaktır yaklasık 200 araç katılacaktır.Gelmek isteyen arkadaşlarımız olursa irtibata geçerse sevinirim.
-
ilginç olmuş güle güle kullan ..
-
kazasız belasız güzel günlerde kullan
-
kazasız belasız cezasız kullan... :)
-
-
kazasız belasız güzel günlerde kullan
-
kardes daha sade yapabılırdın cant kesın lazım arka yazıları sokuyo herkes sen yazı eklemısın neyse zevkler tartısıllmaz hayılrı ugu olsun gule gule kullan .
-
amin teşekkürler arkadaşlar arabanın dış görünüşünde değişim dewam edicek iç mekan zaten tartışılmaz iç mekan komple değiştirdim :)
-
hos olmus türkish olduğu body kitlerden belli kazasız belasız
-
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
-
ıyı gunlerde kullanman dılegıyle cok guzel olmus+on kaput cok yakısmıs
-
-
evet yazılar biraz enteresan olmuş çok yazı hoş olmuo bence arabanın üzerinde jant kesin ister güle güle kullan
-
kazasız günler ama sana acil değiştirmen gereken bişey olduğunu hatırlatmak isterim bence o jantlar ve lastiklerle hiç uyumlu olmamış. :(
bak o bodykit e engüzel gidecek jant krom olur ve 205/50/16 V desen bi lastik takarsan otur izle cinsinden olur ozaman araban ama zevk meselesi.
-
3. mesaja bakarsanız zaten yeni jantları varmış ama henüz takmamış :) kazasız belasız kullan ama ben pek sevmiyom bu body kitleri
-
-
güle güle kullanda reklam arabası gibi olmuş bir de şu içerinin fotolarını görsek ... güle güle kullan kazasız belasız
-
kazasız belasız Allah kullanmayı nasıp etsin
-
güle güle kullan kazasız belasız
-
sağolun arkadaşlar ama jantları taktığım gün araçla kaza yapıldı ve araç şuanda tamirde taminen 1 ay sonra cıkacak :(
-
gecmıs olsun...once sızde sora arabada onemlı bısy yok ınsallah.durumunuz nasıl?
-
allah şükür bende birşey yok ama arabada 4 bin ytllik masraf cıktı bu arabaların kaportaları beş para etmez arkadaşlar..
-
geçmiş olsun toprağım senin sağlığında bişey yokya gerisini boşver
-
İşte son haliyle benim punto
-
abi araban çok şekil olmuş yaw
kazasız belasız kullan
-
-
gayet şık olmuş kazasız belasız bınersın inşallah yanlız jantları kaca aldın sorabılırmıyım ?
-
-
teşekkürler jantlar lastiklerle beraber 2.450 ytl aldım Lastikler f1 lastiği tanesi 465 ytl civarı
-
lastik ebatları nedir? hangi marka?
-
Goodyear 215 / 40 Z R17 TL F1 GSD2 GOD
-
jantlar 16 gibi gözüküyor, yay lazım arabaya sanırım yay olursa jantlar kendini gösterecektir
-
Jantlar arabaya ağır gelior aldığıma pişman oldum kone sport amorsitör aldım bu janları satıp 15 veya 16 alınca taktıracağım arabayı çok yoruyor..
-
bende yay konusuna katılıyorum..arabaguzel(ama bana gore abartılı tabı zevk meselesı)herseyı yapmıs gıbı gorunuosun kı en onemlı yay la baslar bana gore yay+jant+lastık sonra dıger modıfıkasyon.dıceksınkı rahat olmaz yay olunca sert olur dogru soyluosun ee bende onun ıcın sade ve sık dıorum ya:)
-
güle güle kullan hayırlı günlerde güzel olmuş..
-
Çok güzel olmuş tebrik ederim.
-
-
linki vermeden yalnızca resimleri nasıl gösterebilirim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz,teşekkürler