Abarth Stop Kenar Karartma
Abarth dedim ancak; hem araba hala serviste olduğu için hem de acemiliğimi atayım diye evde duran orjinal stoplarımın kenarına karartma yapmaya karar verdim. ilginçtir bu kararıda afedersiniz wc deyken verdim :D folyo kaplayarak yapmayı düşündüm ancak tazyikli suyu yediğinde çıkabilir diye boyayım dedim. bunun için de en önemli basamağı maskelemenin olduğunu düşündüm.
stopların birinin üstüne kağıt bantı çektim ve diğer stopun kenar kalınlığını ölçe ölçe ötekinde işaretledim sonra üstünü çizdim ve t bıçağıyla bantı kestim pek hoşuma gitmedi. öteki stopta da sınırları asetat kalemiyle çizip üstüne kağıt bant çektikten sonra kurşun kalemle geçtim üstünden. sonrada t bıçağıyla kestim. şimdilik maskelemesini tamamladım zımparayı aldığımda kenarlarını zımparalayıp astar + parlak siyah boya + vernik attırıcam sonra maskeyi kaldırınca ak mı kara mı görcez :) güzel olursa Abarth stoplarımada uygularım
forumda baktım bulamadım Abarth stoplarına bu uygulamayı yapan varsa fotoğraf paylaşmasını isterim