Ufaktan aracımıza eklentiler yapmaya başladık :) Şimdilik sadece Cam filmi + Cruze Lip ve plakalar var :) Yakın zamandaki planlarım ön plakayı iptali ve 50mm H&R benzinli yayı takmak :umut: ( En son resimde photoshopla ön plaka iptal edilmiştir)
Printable View
Ufaktan aracımıza eklentiler yapmaya başladık :) Şimdilik sadece Cam filmi + Cruze Lip ve plakalar var :) Yakın zamandaki planlarım ön plakayı iptali ve 50mm H&R benzinli yayı takmak :umut: ( En son resimde photoshopla ön plaka iptal edilmiştir)
Guzel araba kaza bela gostermesin. Marsbiyeli surtmusun :(
maşallah temiz araç Allah kaza bela vermesin
son foto çok şık allah kaza bela vermesin
maşallah sade ve güzel olmuş...
süper süper maşşalahı var aracın valla kazasız belasız hemşo
güzel olmuş elinize sağlık cam filmi 1 numaramı ?
bende yaptırmayı düşünüyorum ama koyu olur diye çekincelerim var
maşallah
kazasız belasız
doğru,bende diyorum aracı nerden çıkarıcam :)
Maşallah kazasız belasız eryaman ha yakınmışız migrosun ordaki resimde atakent taksinin orda çekilmiş :)
Tanıdık geldi :)
Maşallah.
güzel araç kazasız belasız inşallah..
Maşallah Selahattin kazasız belasız :)
maaşallah. güzel araç güle güle kullanın
Güzel araç kazasız belasız kullanın.Bence sürttüğünüz kısmı boyattırıp düzeltmek yerine bir çift marşpiyel alıp takın.Bende de iki yerde vardı marşpiyelle kapattım.Hem bu şekilde sürtmelere karşı da korunmuş oluyor.
maşallah kazasız belasız... plakasız hali çok güzel :)
maşallah
Allah kaza bela vermesin abi... yakışıklı ve sade şuanda lip yakışmış...
Teşekkür ederim ::)
Teşekkür ederim.Aslında dediğinizde haklısınız ama şimdilik marşpiyel düşünmüyorum araca :)
Teşekkürler, plakasını ısı tabancasıyla ısıtıp sökücez büyük ihtimal çünkü her yolu denedik sökmek için başka çare kalmadı :wallbash:
Teşekkürler ederim :) Araca baya yakıştı GP'sı olan herkes almalı bence bu lipten:thumbup1:
maşallah güzel araba ön lip iyi durmuş nerden bulabiliriz acaba ?
Çok güzel Allah kaza bela vermesin.:thumbup1:
ankarada ve tr de güzel bir araç daha :)
maşallah :) plaka iptali yerine mat siyah folyo ve kare plaka daha hoş durabilir
Chevrolet Cruze tampon altı plastigidir .Ben ankarada opisten aldım :)
Teşekkürler :)
Teşekkür ederim yakında aracı basınca dahada güzel olucak :)
mat siyah folyo yaptırmayı düşündüm ama alt ve üst panjur gri renkte oldugundan dolayı sırıtacaktı .onlarında boyanması gerekiyordu :) Kare plaka yaptırmayı düşünüyorum çünkü öndeki plakayı sökersen zorunlu plakaya zarar gelicek :unsure00:
maşallah araç çok güzel fotolarda bi o kadar güzel çekilmiş kazasız belasız iyi günlerde kullanın :)
Ön Plaka iptali yapıcaz bu hafta önerileriniz nedir :siritma: Arkadaki boyaya zarar vermeden nasıl sökülür? Çift taraflı bant yada slikonla yapıştırılmış plaka :)
güzel arac ve Lip'i cok begendim cok iyi olmş kazasız belasız sürüşler
Kareleri mi yaptırıyoruz kanka yoksa :D
İnce çelik tel ile plakanın arkasından girin aşağı yukarı yaparak plakaya yakın bir şekilde sürttürüp aradaki silikon ve bandı keserek zarar vermeden çıkartabilirsiniz.
Bir fotoğrafla güncelleyelim dedim :) Marşpiyel düzeltildi, ön plaka söküldü :) Perşembe günüde bir aksilik olmazsa h&R 50mm yay geliyor :D
Helal lan yakışırr :D