Ve nihayet Yeni Linea 2013 üretimi başlamış.
Linea yenilendi dünyaya Bursa’dan tanıtılacak - Hürriyet EKONOMİ
Printable View
Ve nihayet Yeni Linea 2013 üretimi başlamış.
Linea yenilendi dünyaya Bursa’dan tanıtılacak - Hürriyet EKONOMİ
arkadaşlar bu ay ortaları lansmanı yapılacak.bakalım inş. şaşırtıcı derecede yenilikler yapmışlardır...
Ön taraf Passat CC'yi andırdı bana. Ama arabanın makyajlı halinde hiç değişiklik yok diye biliyorum, aslında var ama yok yani. :)
Fiat Linea ve Renault Fluence güzel mi, çirkin mi, bir türlü karar veremedim :). Bakış açısına göre değişiyor galiba, yani arabaya baktığın yere göre..
Fiat Linea yenilendi... İşte ilk fotoğraflar - Hürriyet EKONOMİ
ilk fotoğraflar.
Sevmiyorum keratayı.
Yok arkadaşlar fiat yaratıcılığını tamamen kaybetmiş.Yaratıcılığı sadece ön tamponu ve ızgarayı yenilemek sanıyo galiba bunlar.Yeniymiş nesi yeni arkadaş.Farları bile aynı arabanın.Olmuyor olmuyor olmuyor !
Bakın forda , fiestayı ne duruma getirdiler.Adamlar fiestayı baştan yarattı, şimdi elini atsan fiestaya çarpıcak.Bu arada fluance lineaya göre mükemmel ötesi.
Bence de Fluence Linea'dan daha üstün bir araç, en azından daha prestijli gibi duruyor. Fiesta'nın tasarımı da çok güzel, ama sedanı Türkiye'de yok galiba, hiç görmedim.
2010 Ford Fiesta Sedan Resmi - 2 - Wallpaper
Bence güzel olmuş Yeni Linea.Tabi Tofaşın dediğini (C segmenti) bir kenara koymak lazım.Linea kesinlikle C segmenti bir araç değil bana göre.Bu yüzden rakipleri Symbol, Accent gibi b segmenti araçlar.Fluance gibi araçlarla karşılaştırmamak lazım...
hayırlısı olsun inşallah iç göğüslük daha güzel olmuştur evo gibi olacakmış sözde ama sonuçta bir üst segment araç aslında biraz daha kaliteli olabilir..
zuhahahaha komediye bak ya nasıl bir şirket bu koç grubu yaa tüm dünyaya tanıtılmış sanki brezilya ve türkiyeden başka bir yerde satılıyor bu araç :D eminim koç grubu çalışanlarına fazla masraf olmasın diye 6 lira falan veriyordur multineti :D bu arada fluenceyi begenen arkadaşlar olmuş lineadan daha iyi olabilir ancak kesinlikle ve kesinlikle konforsuz bir araç bence.
https://www.enbasit.com/wp-content/u...lpaper_011.jpg
Citroen kendini nasılda geliştirdi 1.6 dizel otomatik şanzıman süper tasarım 29000€ dan başlayan fiyatlarla bu araç alınabiliyor fiat ise bravoyu şu şekle sokmaya çalışmıyor sadece kaportaya street yazısı yapıştırıp 2013 diye satıyor ama gel gelelim fiyat olarak donanımlı 62 65 bin tl ye alınıyor aslında o paraya ne araçlar alınır :) fiatın argesini çok merak ediyorum..
Ds5 75 milyardan başlayacak yalnız.
Emanet konulmuş ön ızgara. Radikal değişiklikten çekiniyor fiat sanırım.
fuat ın tasarımcısı boş at gitsin işe yaramaz
valla forumumuzdan birini götürsünler yenilik ve estetik açıdan alman arabalarına kafa tutar :)
onu demek istemedim aynı yerde çalışıp aynı yerde üretilebilir. ama fiat marka aracı örneğin linea yı bir maserati yi geliştiren arge ile alakası yoktur argeleri tasarımcıları ayrıdır. bu birçok markada böyle Citroen-Peugeot, Skoda-VW, VW-Porsche Daihatsu-Toyota vsvs bunun gibi fiat ile maserati aynı derseniz bu saydıklarım gibi bir çok markalardamı aynı oluyor sizce ? sadece aynı çatı altından çıkıyor
Ben sana bu işin içinde olan biri olarak söyleyeyim Ar-ge' leride aynı.. Hatta yeni dobloda kullanılan bağımsız arka süspansiyon 159'un arka süspansiyonun Dobloya uyarlanmış hali. Bu da yeterince net bir cevap olur sanırım.
Tamam ar-ge aynı olsun eyvallah peki bunların amacı ne fiat ı yavaş yavaş silmek mi? Bu nasıl bi gelişme politikası.Baktılar bi halt yiyemiyolar dodge dan model aldılar sanki kendileri yapmış gibi övünüyolar.Amblemini değiştirmekten başka hiç bişey yapmadılar.Bari dreksiyonu değiştirin be.
Arkadaşlar piyasadaki araçların birçok parçası zaten ya ortak ya da aynı teknolojinin ürünü.Sonuçta tam bağımsız aks, yarı bağımsız aks, mcpherson süspansiyon...Bunlar genel kabul görmüş otomobil aksamlarından sadece bazıları.Aynı mantıkla 30000 Liralık araçla 100000 Liralık aracın da aksı aynı olabilir...
Fiat Chrysler-Jeep- Dodge grubunu satın aldı. Buda bi halt yiyemedikleri anlamına gelemez. sadece şirket politikası. Aynı platformda üretip daha ekonomik ürünler sunmak için. Dodgedan model aldılar evet ama Dodge a da model verdiler. Lancia Delta Kuzey Amerikada Dodge markası altında Dodge amblemleri ile satılacak. Buda sizin yorumunuza göre Dodge un bişey yapmadığı anlamına mı geliyor ? Yine Yeni Doblo Kuzay Amerikada Dodge Ram markası altında satılacak.Budamı Dodge un iş bi halt yiyeymediği anlamına geliyor ?
Doblo dodge Ram olarakmı saaılacak ? Benim bildiğim Ram tanktan farkı yok doblo ticari araç eminmisiniz buna ?
https://static.cargurus.com/images/s...pic-41121.jpeg
https://img.automobile.de/modellbild...7004511947.jpg
Yan yana getirdimde kahkaha atıyorum :D
Ferrari 360 will not rev above about 1500 rpm. Cold weather - FixYa
Sitesinden alıntıdır...
out my greasy hands under the bonnet its hard to say but dont be scared of it just because it say ferrari on the front its still made by fiat and uses a lot of common parts ,now what i would do here is to test the mass air flow sensor my automotive tester to see what happening and if the voltage is varying as it reved up before i start to even think about changing anything ,if this sensor is faulty then its not measuring the right air flow which will not allow petrol to be injected through the injectors hence its not picking up and i think it may be the cold weather thats affecting the sensor in some way ,remember warming up the engine will not the sensor warm as it still has cold air being drawn in through the inlet pipe
Testimonial: "Thanks for the help. Very helpful information."
insan buna yeni demeye utanır
Ön ızgara hyundai accent olmuş.
Ümit, ben zaten genel olarak söyledim.Yani Lineayı kastederek yazmamıştım.Linea eleştirilebilir tabiki, katılıyorum buna.Ancak önceden de söylediğim gibi Lineanın esasında c segmenti olarak lanse edilmesine rağmen tam olarak bir b segmenti olduğunu unutmamak gerekiyor.Bu yüzden Lineadan fazla birşey beklenmemeli.Yani sınıfı dahilinde eleştirmek gerekiyor.Burada da Tofaşı suçlamak lazım :)
Hayır henüz gelmedi.