-
Sıradan bi pazar buluşması (ikizler)
-
Maaşallah inci taneleride yakıyor ortalığı. Bence 2. resmi gp forumun girişine koymalı herkesin gözü gönlü açılsın diye :)
-
Teşekkürler Ertuğ'cuğum, maşallah ikizlere.:)
-
-
araçların maşallahı var... :cool0000:
-
-
Maşallah nazar değmesin ikisinede :) Ertuğ çoğu haftasonu çayyolunda oluyorum bende buluşacağınız zaman olursa benide çağırında geleyim :)
-
:) madem buluştunuz neden haber etmediniz
-
Burdanda maşallah :) bikaç haftaya prof makineyle siyah-mavi tipik buluşmasından kareler koyucaz kanka bizde :poster_t:
-
maşallah , bravolar falan da varki rahat durulmamıştır gibi :D
-
Güzel kareler, güzel buluşma :thumbup1:
Kapının yanına yapıştırdığınız Abarth stickerdan arıyorum, nerde bulabilirim?
-
Alıntı:
Kor Baykus Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kareler, güzel buluşma :thumbup1:
Kapının yanına yapıştırdığınız Abarth stickerdan arıyorum, nerde bulabilirim?
Onlar orjinal abarth armalar..eskiden servislerdede bulunurdu ama simdi ebay da bulabilirsiniz..
-
bp 'nin ekler mat boyalı sanırım , çok yakıştırdım. maşallahı var :)
-
Alıntı:
DarknessFall Nickli Üyeden Alıntı
bp 'nin ekler mat boyalı sanırım , çok yakıştırdım. maşallahı var :)
Teşekkürler, orijinal tampon ekleri mat siyah boya üzerine karbon fiber folyo kaplı.:)
-
Ankaranın bela tjetleri ;) masallah
-
Maşallah tekrar iki aracada :) , beni heyecanlandırıyorlar o kadar söliyim :)
bu arada bt 'nin ön üst ızgara mat siyaha boyansa çok daha güzel duracak sanırım.
-
Bu arada, ön üst panjuru ben yetkili servisten orijinal komple siyah olarak almıştım, güzel bir öneri bence de.:)
-
Alıntı:
DarknessFall Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah tekrar iki aracada :) , beni heyecanlandırıyorlar o kadar söliyim :)
bu arada bt 'nin ön üst ızgara mat siyaha boyansa çok daha güzel duracak sanırım.
kışları logosuz siyah panjur kullanıyorum..yazın ise bu panjuru beğendiğim için böyle kullanıyorum :) jantlarımla aynı renkteler..bilinçli olarak dış görünümü orjinale yakın tutuyorum..genel çalışmamız hep motor ve yürüyen aksam üstüne oldu çünkü.
-
Sarı sisler için de görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.:)
-
Alıntı:
OAGP1960 Nickli Üyeden Alıntı
Sarı sisler için de görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.:)
abi sarı sis hiç sevmediğim bir olay ya bence söksen daha iyi
-
Alıntı:
FeyyazYavuz Nickli Üyeden Alıntı
abi sarı sis hiç sevmediğim bir olay ya bence söksen daha iyi
Feyyaz kardeş, sis ve yağmur koşullarında en iyi yayılma ve gösterme özelliği sarı renktedir ve eski bir donanımdır aslında, özellikle Le mans 24 saat ve GT yarışlarında dikkat edersen normal farlar bile sarı renklidir, ben bu nedenlerle hep sarı tercih etmişimdir, görüşlerin için çok teşekkürler.:)
-
Abi sarı sisler şahane olmuş, bende sislerim takılınca sarı yaptıracağım hem görünüş açısından (bence daha agresif gösteriyor) hemde yukarıda bahsettiğin gibi en iyi yayılma ve görüşe sahip olduğundan dolayı. Siz nasıl yaptınız folyo kaplama? Boyama? yoksa orijinalinden sarı mı?
-
Alıntı:
Budweiser Nickli Üyeden Alıntı
Abi sarı sisler şahane olmuş, bende sislerim takılınca sarı yaptıracağım hem görünüş açısından (bence daha agresif gösteriyor) hemde yukarıda bahsettiğin gibi en iyi yayılma ve görüşe sahip olduğundan dolayı. Siz nasıl yaptınız folyo kaplama? Boyama? yoksa orijinalinden sarı mı?
Çok teşekkürler Kaan kardeş, malesef orijinal sarı sis farı bulamadım ve folyo ile kaplattım, eğer orijinal sarı sis farları piyasaya çıkarsa mutlaka alırım.:)
-
Alıntı:
OAGP1960 Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkürler Kaan kardeş, malesef orijinal sarı sis farı bulamadım ve folyo ile kaplattım, eğer orijinal sarı sis farları piyasaya çıkarsa mutlaka alırım.:)
Abim peki ne tür folyo kullanmamız gerekiyor bir fikrin var mı? Sonuçta ısıya maruz kalacaklar.
-
Alıntı:
Abim peki ne tür folyo kullanmamız gerekiyor bir fikrin var mı? Sonuçta ısıya maruz kalacaklar.
Şeffaf açık sarı renk herhangibir folyo olur, çok fazla ısı uygulanmıyor, endişe etme.:)
-
-
Alıntı:
Çok teşekkürler :)
Rica ederim, umarım orijinal sarı sis farları üretilir de, alır takarız bir gün.:)
-
Marka ve model değişikliği düşündüğümden, t-jet im için tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlar.
-
Aracımın yazlık jant-lastikli fotoları garaj kısmında T-jet sport başlığıyla, kışlık jant-lastikli fotoları da satılık araba kısmında satılık 2008 t-jet sport başlığı altında mevcut.
-
Dış görünüm başlığında Stebel kornayı unutmuştum, ekledim arkadaşlar.:)
-
Jantlarınızı korumak için şifreli bijon öneririm arkadaşlar.:)
-
Ön tampon altına da yere paralel ve hafif bir aerodinamik lip düşünüyorum arkadaşlar.:)
-
Sırada da Garrett GT 1446 turbo ve beyin programı güncelleme uygulaması projem var arkadaşlar.:)