rohan4421 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar simdi puntoyu karalayanlara şunu sölicem.
1. bazı arkadasların dedigi gibi cacık olmus 100 tl verip servise baktırmadan alınan puntodan deil mercedesten hayır gelmez.
2.Bu araba gitmniyor diyen adamlar şakamı anlamıyorum bendede 1.4 fire 2010 evo vardı 170-180 yapıyodu zorlayınca ama araba zaten 80 bg bile değil 220 mi bekliyor alanlar mantık uyuşmazlıgı olan bi durum.
3.Anahatarı ilk kendi takan sıfır puntoya binen veya hırpalanmamış punto alan herkezin reel hayatta %100 olumlu yorumları var.
4.Kendi aracım diye demiyorum memnun olmasam tekrar 2012 evo almazdım. Şuanda aracıma focustan, fiestedan, inip binen arkadaşlarım böyle mükemmel estetik, spor bi araba yok bizimkiler araba deilmiş diyorlar.
5.Puntoya parayı bas performans istiyorum diyosan al bakalım multiair 105 hp gidiyormu gitmiyormu gorsun alem, ne focus bırakıyorum ne başka bişi kopek gibi gidiyor aracım. Fiata ben resmen teşekkür ediyorum.
6.Hız sabitleyici, yagmur sensoru, yokuş kalkış desteği, kumandadan bagaj cam kontrolu, viraj ici aydınlatma, gunduz varı, perde diz hava yastıgı, blue&me, skydome, hillholder, hi fi ses sistemi ve sayamadıgım bi cok özelliği ile başka marka arabaya biri fiyat çıkarsında görelim, bu arabadan inersem 60,000 tlden aşağı bu özellikleri bulamam.