merhaba arkadaslar ben karar verdim puntomun koltuk başlıklarını tv li yapmak için ve magzadan ürünü satın aldım ve kendim montajını ve baglantısını yaptım ve sanıyorum bu forumda kimsenin puntosunda bu özellik yok :)
Printable View
merhaba arkadaslar ben karar verdim puntomun koltuk başlıklarını tv li yapmak için ve magzadan ürünü satın aldım ve kendim montajını ve baglantısını yaptım ve sanıyorum bu forumda kimsenin puntosunda bu özellik yok :)
siyah bi grandede vardı :) geç kalmışsınız ilk olmakta :)
maşallah güzel olmuş ama...
Yapmıştı sanırım daha önce biri :) Başarılı olmuş
kusura bakmayın ben hiç gormemiştim benden baska birisinde olmuşsa dogrudur 2ciyim o zmn yapacak olan arkadaslarada yardımcı olurum
gayet hoş olmuş güle güle kullanın..
hoş olmuş kusura bakılcak durum yok... detay verirseniz iyi olur...
görüntüyü nerden alıyor her monitör ayrı mı yoksa teypten falan mı sağlanıyor?
tabi birde maliyet sorusu var :)
erayın arabada vardı. (fiery hunter) ama güzel olmuş maşallah.
aynen eray yapmıştı bundan :)
efsaneydi
güzel olmuş... güle güle kullan...
maliyet olarak tanesi 260 civarı tv li mp3 avi vs... her birine ayrı ayrı goruntü oluyor usb kart okuyu var ön girişlerinde görüntü her iki tarafta aynı olması icin tv de video out kablosu var onu diyerinin video in girişine bagladıgımda sadece 1 baslıktan usb yi takıp birsey acarsam diyerininde av girişini açtıgında aynı goruntu olmuş oluyor ama zevkine gore ayrı ayrı iki tarafta başka birsey izlemek istiyosa tabikide bakabilirler 2 adet kulaklık mevcut 2 tarafada usb flaş takılır izlenir :) ve voltajı da ön taraftan sigorta kutusunu actım orda aküden direk gelen 12 v tan aldım şöför tarafın çitalarını komple söktüm cunku kablo guzuksun istemiyorum zaten işcilik burda bitiyor sonra koltuklara gömdüm kabloları ve olay bitti
https://forum.grandepuntotr.com/gara...da-fotolu.html
güle güle kullan :)
fiery_hunter ve puntoazda vardı ikiside siyah renk kırmızı renkte sız ılksınız:D:D:D
çok güzel olmuş...
arkada oturanlar keyfini çıkartacaktır
Ferhatin arabasinda da vardi bir aksam patlatip ne var yok goturduler. Gule gule kullanin. Ama ulu orta birakmayin.
teşekür ediyorum hepinize Eray senin araçta çok deli olmuş :)
gayat güzel olmuş güle güle kullanın
teşekkür ederim Sinan abi eski aracım :) bu arada güvenlik önlemlerini almadıysan hemen al çünki çok ilgi çekiyo ne yazıkki :)
bunlar heryerde satılıyor hazır hafalıklı olarak sadece elektiği çekmek kalıyor geriye ama hiç merak edip sormadım ne kadar diye
Hayırlı olsun çok güzel olmus ekranların markasını rica etsem ve nereden aldıgınızı bende düşünüyorum aynı tarz bi sistem....
Hocam nereden aldın bu başlıkları ve kaç para ödedin? Güle güle kullan hoş olmuş,benim oğlumda sever güzel olur...
gayet guzel ve sık olmus super