merhaba arkadaşlar... mat chrome renginde bu jant sizce beyaz evoya gider mi? fikirlerinizi alıyım...
bu arada jant 17 inç ve ET değeri 40...
https://img221.imageshack.us/img221/4641/foto331.jpg
Printable View
merhaba arkadaşlar... mat chrome renginde bu jant sizce beyaz evoya gider mi? fikirlerinizi alıyım...
bu arada jant 17 inç ve ET değeri 40...
https://img221.imageshack.us/img221/4641/foto331.jpg
renk güzel ama modeli pek hoş durmuyor kollar çok içeri girmiş sanki jantın...
Bence güzel duruyor :)
çok içerde değil aslında...
Keskin Otomotiv Marka Çelik Jant Modelleri
işte bu jant ama rengi çok parlak burda gerçekte mat...
renk konusu benim aklıma takılan... böyle çok kollu düz bişi istiyorum kararsızım biraz...
biraz gold rengine yakın bir renk beyaza yakışıcak bir renk örnek vermek gerkirse hondaların advan tarzı gold renk jantları çok görüyorum beyaz araçlarda çok yakışıyor :)
bence çok güzel duruyo
ben beyaza siyah yakıştırıyorum aslında ama bu jantta fena değiil bence.
Jant bence güzel ama 17 degilde 16 sı olsaymıs tadından yenmezmiş :)
Jant güzel ama benim fikrim beyaz arabaya beyaz yada siyah jant yakışıyor..
bence gayet güzel jantlar ve yakışacağına eminim
örnek verebilir misiniz? resim yada model falan belirtesiniz daha güzel olur :)
ya çok arabada onlardan var farklı olsun istedim... füme düşündüm hep ama bu da hoşuma gitti...
15'likleri kışlık yapacağımdan satmayı düşünmüyorum
olmuşken görüntüsü güzele terfi edelim dedik :)
farklı olmak hoşuma gidiyor açıkçası... çoğu beyaz evo onlardan takıyor artık..
umarım öyle olur araştırıyorum bakalım :)
çok tatlı duruyor.bence hiç düşünmeden alın ..pişman olmazsnz
örnek bir resim ekleyim belki yardımcı olur :)
model advan racing rg2 gold 17 inç
Beyaz arabaya beyaz jant da güzel olur, isterseniz bir düşünün derim.
Basık arabaya herşey yakışır alayına go :D
Bencede güzel..
gayet şık duruyor bencede
Arka plandaki jantlar sayesinde dolgun gibi görünsede, bence jant kolları ince kalabilir..
1- Advan Racing üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 900 TL Mağazadan satılık sıfır - 78223080
2- Advan Racing üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 900 TL Mağazadan satılık sıfır - 77084179
3- SSW üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 690 TL Mağazadan satılık sıfır - 76443506
4- Konig üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 880 TL Mağazadan satılık sıfır - 78351655
5- Konig üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 950 TL Mağazadan satılık sıfır - 77722140
6- Konig üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.000 TL Mağazadan satılık sıfır - 61309575
7- Konig üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.000 TL Mağazadan satılık sıfır - 49463501
sen beğenirmisin bilmem ama bence senin baktığın modelden daha çok yakışır aracına...
5 numara könig güzelmiş :)
bence beyaz jant al ama çevresi siyah şeritli..
fazla ince herşeyin fazlası zarar :)
çok güzel durmuş
teşekkür ederim zahmet etmişsiniz ancak sadece 5 numarayı beğendim... çünkü beyaz ve siyah renk düşünmüyorum... modasının geçtiğini düşünüyorum... alırsam füme, şimdiki jant rengim yada benim çektirdiğim fotodaki modelin renginde düşünüyorum...
o renkleri düşünmüyorum hocam...