BRAVO ARO 20 CROMADA COM SUSPENSÃO AR - YouTube
kesinlikle nokta olmuş:) garip sesler geliyoru..sanırım sürtüyor çamurluğa..ama her ne olursa olsun araç çok temiz olmuş:)
Printable View
BRAVO ARO 20 CROMADA COM SUSPENSÃO AR - YouTube
kesinlikle nokta olmuş:) garip sesler geliyoru..sanırım sürtüyor çamurluğa..ama her ne olursa olsun araç çok temiz olmuş:)
adam her lastiği çevirdiğinde kaldırması lazım arabayı :D çok güzel olmuş jantlarda :)
ayrıca bi de siyah var MyRide - Bravo com rodas Gianelle aro 20 e Suspensão Fixa - YouTube
süper olmuş...havalı süspansiyonun fiyatı nedir acaba
bi sitede okumuştum.4000-4500 arasıymş.ne kdar doğru bilmiyorum.
lastik nerde ya araba jant üzerinde gidiyo aynısını buraya getir yap işden eve gelemezsin :D
:) tr de sadece hayal malesef:( hergün jant kırılır:)
buarada bunların lastik yanağı heralde 10 felan:D:D
eray valla kordonda bunlarla dolaşmayı düşünemiyorum:) bi uca gidnce arabayı orda bırakp eve geclr:D
ufuk işte bizim izmirin kordonu istanbulun otobanı aynı :D ama dediğn dogru o yola girmicen bunla yada mümkünse otoparktan cıkartmaman lazım :)
:) aynen..bu 60 yanak lastikle bile aracı fena rahatsz ediyor:D:d bu lastklerle dicm de lastk kalmz daha 1.metrede:d bu jantlarla gidilmz:D:D
öff fena olmuş :)
Jantlar çok abartı olmuş süspansiyon ise süper olmuş jant en fazla 18" olacak arabamı jantın üstünde jant mı arabanın belli bile değil...
Iıh beğenmedim. Her şeyin bir ölçüsü var. Lastikler minicik kalmış hoş durmuyor.
bu ne la otobüs gibi tıs tıs:)
Çok şık her ikiside siyahı daha önce izlemiştim zaten.
puntolara da yapmışlar ama bravolar kadar iyi değil..
MyRide - Punto com Rodas Tsuya aro 20 e Suspensão Fixa - YouTube
MyRide - Punto com rodas aro 20 e Suspensão Fixa - YouTube
Bence puntoya daha çok yakışmış. Bravoda küçücük kalmıştı sanki tren rayında gidecek :)
zevk meselesi gerçktn bn hayatta takmam boyle bi jant puntoya..ama bravoya gercktn düşünürüm..çok fena duruyor..kaslı gösteriyor aracı..punto leylek gibi duruyor:)
hayret ya :)
bana da tam tersi gibi geldi :D
demek gerçekten zevk meselesi
bi an sadece ben beğenmedim sanmıştım :)