Punto evo Veya Fiyat.ın Yeni Sustalı Anahtardaki Boşluğu Bir Kaç Adımda Nasıl Yok Edildiğini Sizlerle paylaşmak İstedim.
Video İzle:
bir kaç çekiç ve tornavida Darbesi yardımı ile olay bitmiştir....:thumbup1:
Printable View
Punto evo Veya Fiyat.ın Yeni Sustalı Anahtardaki Boşluğu Bir Kaç Adımda Nasıl Yok Edildiğini Sizlerle paylaşmak İstedim.
Video İzle:
bir kaç çekiç ve tornavida Darbesi yardımı ile olay bitmiştir....:thumbup1:
Süper anlatım, teşekkürler
Çok teşekkürederiz
Laf aramızda kapak da süpermiş :)
güzel paylaşım.
Peki Grande Puntolarınkinide aynı yöntemle yapabilirmiyiz???
Aynı sustalı anahtardansa evet yok eğer eski tip anahtardansa ben onu açmadım içi nasıldır bilemiyorum
baba büyüksün.:) paylaşım için teşekkürler.
süper :) emeğinize sağlık :)
eline saglık yaptm gayet güzel oldu :)
grande puntonun içini nasıl açıyoruz... yeniler gibi kapak falan yok...
Eline saglik gercekten ise yarar bi paylasim olmus
emeğinize sağlık en kısa sürede ben de yapacağım
güzel paylaşm:) tesekkrler
Güzel çalışma,emeğine sağlık...
Elinize sağlık emeğe saygı.
Açarken zorlanıyor bir öneriniz varmıdır?
yaptım kapağını kapattım FIAT butona basınca biraz zorlanıyor açmıyor
Çapak vs de yok ama zorlanıyor, Elimle açıyorum. Resim çekme şuan maalesef ama aynı sizin resimdeki gibi
Yay ile alakası olabilirmi?
emeğine sağlık süpersin
2 ay önce anahtarı açtım fakat çözemedim. senin sayende anahtarın ayıplı halinde kurtuldum çok teşekkür ederim
kapak süper nereden ve nekadara aldınız ?
Sizin gibi ve forumdaki diğer arkadaşların ürettikleri çözümleri görüp fiat mühendislerinin birazcık da olsa ders çıkarması gerekiyor. Aldığımdan beri bu anahtar neden böyle diye düşünüyordum akşam eve gidince bende denicem...
Neresinde boşluk var anlamadım.Anahtar gayet normal bir sorun yok gibi ?
sizin anahtarda boşluk yoksa çok şanslısınız:Xumarımda asla olmaz kafanız rahat olur fakat bir çoğumuzun anahtarında boşlu var shellcininabisi arkadaşımızın paylaştığı fotoğrafı paylaşıyorum
konusu burada https://forum.grandepuntotr.com/tekn...iliyor-mu.html
kendisine çok teşekkür ediyorum bana ilham kaynağı oldu. ilk foto. bakın anahtar tam gövdeye yapışmıyor işte bir çoğumuzu sinir eden durumda bu
anlattığınız şekilde anahtar kabını açtım ve söylediğiniz yeri düzgün bir şekilde daralttım. anahtar kabını toparladım ancak fiat logosuna bastığımda anahtar kendiliğinden açılmıyor. elle açtıktan sonra fiat logosuna tekrar bastığımda otomatik kapanıyor. yardım lütfen.
denemelerimden sonraki son durum videosunu fiat anahtar - YouTube
buradan izleyebilirsiniz. ilk resim operasyon öncesine ait. buradaki yay sanırım gerginliğini kaybetti... ikinci resimde ise anahtarın yuvaya oturduğunu görebilirsiniz. işlem aslında işe yarıyor ama ben bi yerde beceremedim sanırım :( bu durumu nerede yaptırabilirim anahtarcı yada servisemi gitmeliyim acaba.