-
17 Haziran Tüm fotoğraflar
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
çok güzeL arkadaşLar.. tebrikLer katıLımda buLunan herkese.
-
son fotoyu silin yanlış anlam çıkmasın :)
-
çok güzel bi buluşma geçirmişsiniz bowling de baya keyifli geçmişe benziyo... :)
hiç bozulmaması dileğiyle... :)
-
-
anahtarlardan çiçek yaptık :)
-
güzel olmuş yaratıcı fikir... :D
-
Tüm fotoğraf çekimleri için başta Yasemin ablamıza teşekkürler.Gökhan ve Ertan ı da fotojenikleri dolayısı ile kutluyorum :)
-
Anahtar fikri benimdi üstüne yatmayın :) :P
-
ulan karaktersiz o fikir benimdi sanal alemde bari delikanlı ol tüh sana çapsız
-
arkadaşlar tebrik ederim..harika olmuş yine..keyifli geçtiği her halinizden belli..benim adımı bile anmadınız değil mi? :( bir dahaki sefere ben de mutlaka o karelerde olacağım ;)..hepinizi çok seviyor ve kutluyorum..nice buluşmalara....
-
bu arada alpay abi kartın hala bende merak etme :)
-
Alpay abi kalplerimiz bir her zaman....
-
sağolun arkadaşlar,benim de sizinle biliyorsunuz..sağol Can..sağlam yerde merak etmem ;)
-
tebrikler izmir hariklasınız orda olmak çok isterdim inanın hem de çok!
-
arkadaşlar harika bir buluşma olmuşş
-
-
-
-
-
-
ertanın parlayan t-shirt ü gözlerimizi parıldattı :)
-
tebrik ederim çok güzel bir buluşma olmuş keşke bende olsaydım malum kardeşimizi evlendirdik gelemedik ama kalbim sizinle idi en çok sevindiğim şey uzun zamandır aramıza katılmalamayan arkadaşları orada görmekti gece buluşması yapılacak bu arada form da konuyu açacağım bekleyinnnnn
-
arkadaşlar cok güzel eğlenmişsiniz emeği gecen herkese cok teşekkürler
bu arada bu anahtar olayıda cok hoşuma gitti sanki voltrano :robot000:oluşturur gibii
-
Dünyayı çekmişiz be :D :D :D :D
Ertan abi o tişört ne öyle ya ışıklı mışıklı puha :D
-
Beyler ve de Bayanlar canım İzmir'im Süpersiniz.. Tebrik ediyorum sizleri. Çok güzel bir buluşma olmuş, dolu dolu.
Yanlız İzmir'e gelince biraz Bowling dersi vermek gerekecek sizelere :)
Hepinizi canı gönülden kutluyorum...
-
sevgılı ızmır mükemmel bır çizgi oluşturmuşsunuz herkezi canı gönülden tebrik ediyorum.