Dijital klimadan gelen ses
Merhaba,
Aracın kalorifer veya klimasını açtığımda ritmik bir tıkırtı sesi geliyor torpido tarafından.
Soğuk veya sıcak farketmiyor, bazen hiç gelmiyor ama çoğunlukla var.
Fanı yükseltince tıkırtı artıyor, iç dolaşımı açınca daha da belirgin oluyor. Ne dersiniz bu işe?
Cevap: Dijital klimadan gelen ses
Alıntı:
kadir07 Nickli Üyeden Alıntı
bendede klimayı açınca değilde daha çok iç sirkülasyon tuşuna basınca klima peteklelerinin içinden ve torpidonun ordan bi yerlerden tıkırtı geliyor aynı ses klimayı kapatıncada geliyor sebebi ne olabilir bilen var mı....?
Sa
Kadir kardeş konuyu hortlattım ama aynı sorunu yaşıyorum çözümü bulmuşmuydunuz?
Birde dediğiniz gibi sessiz bir ortamda iyice dinledim. İç silkülasyon moduna basınca birşeyler hareket ediyor ama birtürlü çözemedim. Başına gelipte sorunu çözen arkadaşlar varmıyor?
Bu arada yaprak işine benzemiyor tahminim. Birçok arkadaş öyle yazmış ama yine yanılabilirim.
Yönlendirme kapaklarının ve bu kapakları çeviren motorların dişli sesleri gelen. Çalışmada problem yoksa ellettirmeyin çünkü dişliler hassas kırılabiliyor.
Alıntı:
volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı
Yönlendirme kapaklarının ve bu kapakları çeviren motorların dişli sesleri gelen. Çalışmada problem yoksa ellettirmeyin çünkü dişliler hassas kırılabiliyor.
Volkan cım çalışmasında hiçbir sıkıntı yok, birde havalar 5-6 derece havaların soğumasından bir genleşme olabilir diye düşünüyorum.