Aracımı sattım gitti 2012 gp :)
Merhabalar arkadaşlar fiata bağır bağır ( tanıdığında etkisi var ) 2012 arabamı direk bayiye geri verdim aldığım fiyattan 900 tl eksiğine :) Bu arada bursadaki fabrikadan gelecek olan yeni aracımı tanıtayım, 2012 punto evo dynamic paket içi bordo tasarım+skydome+assıst kıt+triptonik vites 1.4 77bg+ESP/MSR... vs o paket vee birde arkadaşlar evoda gördüğüm sorunları söyledim sizede danışmak istedim..
1. arka stopların buğulanması, ( problem olduğunda italyadan yeni stoplar gelip takılacağı sözü verildi )
2. motor koruması (altında kapak olmaması ne kapağı denirdi bilmiyorum bravoda var) Normalde evolarda olması lazım benimki kapaklı gelecek showroomdakılerde yoktu ordan anladım.
Bayi iskontosuyla fiyat listesinin baya aşağısına aldığımı söyleyebilirim 2012 model olmasına rağmen tanıdığa nasılda indirim yapıyorlar faturayı görseniz şaşırırsınız :) Bu arada aracımı ocağın 4 ünde teslim alıcam plakası haftaya takılacak burda bekleticem tanıdığın dediğine göre böyle yaparsam temmuza kadarki olan vergi fiat ödeyecek onların olduğu için 350 tl di sanırım :thumbup1:
Benim gp yide bilgisayara taktılar sorunsuz çıktı fakat dedim ben memnun kalmadın tofaştaki tanıdığım devreye girince aracı geri almak zorunda kaldılar bana 50 hava basıncıyla araç vermek neymiş gösterdim onlara :p