Aracımı Sattım :( Şimdiki Gözdem Yeni Rio
Öncelikle merabalar arkadaşlar uzun zamandır forumda deildim iş yoğunluğu gerekse buluşmalardan uzak kalmaya bağlı.. ben siteye 2006 dan beri üyeyim kimler geldi kimler geçti :) site içindeki paylaşımlarımı az çok bilenler kalmıştır.. şimdi sıra sizden fikir almaya geldi. puntomu sattım şimdiki düşündüğüm araç yeni kia rio.
araçda nerdeyse yok yok dolu dolu bi araç koltuğuna oturduğum anda heyacanlandım. :) o heyecanıda ilk puntoda yaşamıştım. aracın ufak tefek detayları göz alıcı geldi bana.. en başta A3 tasarlayan kişi kia ya transfer olmuş ilk işi bu aracı tasarlamak olmuş zaten arkadan bakıldığında A3 andıran bi stop yapısı varki ön farları karanlığa duyarlı mercekli eğim sensörlü ve viraj içi aydınlatan bi far altındaki ledler ayrı bi hava katmış. aracın performansıda tatmin edici test sürüşüne katıldım inmek istemedim açıkcası.. 1.4 Crdi 90 ps 220 tork üreten bi motor varki chiple bu araç daha yüksek verilere çıkabilir. O da ilerleyen zamanlardaki düşüncem :) 17" jantları standart ve sunroof akıllı ön göstergeler bluetooth özelliği çok hoşuma gitti 6 hava yastığı var. abs ebd asr yokuşkalkış standart. torbidosu buzdolabı yağmur sensörü standart vs. vs. almayı düşündüğüm aracın resimlerini ekliyorum .. fikirlerinizi merakla bekliyorum.. aracın kampanyalı ve bana iskontolu fiyatı 43.250