F1 Korna Muayeneden Geçmiyor :)
Geçen Ay Aracımı Muayeneye Soktum Herşeyi Dört Dörtlük Olan Aracımı Orda Daha Önce Fiat Çalışanı Olduğnu İddaa Eden Ve Bravoma Bu Puntonun Hangi Versiyonu Diye Soran Bir TÜV TÜRK Yetkilisine Teslim Ettim :)
Ben 76 Renoyu Bile Bu Kadar Kurcaladıklarını Görmedim İnanın Araba 20 Dakika Kaldı İçerde Sonra Sonuç Elime Bir Kağıt Tutuşturdu. Kağıtta Yazan İbare Şu
Ağır Kusur Korna: Ses Ahengi Bozuk :happydan:
Bu Ne La Dedim Oğlana Abi Yha Kornan Orjinal Değil Bunu Değiştir Gel :) Dedim Oğlum Bunun Ahengimi Var Bu Korna Yani Sonuçta Çalarsın Uyarı Niteliğindedir. Sonuçta Minibüsçü Kornası Değil Kafa Şişiren Cinsten Ne Ahenginden Bahsediyorsun Sen Dedim. Napalım Abi Sistem Bu Beni İşimdenmi Edicen Bilmem Ne. Ve Daha Önce Aracım Başka Bir İstasyonda Yine Bu Korna İle Geçtiği Halde Kafalarına Göre İş Yapıyorlar Kıllık Çıkarıyorlar.
Bende Müdürlerine Gittim Ne Bu Yha Hadi Lastiği El Frenini Anladıkta Kornadan Arabamı Bırakılır Dediksede Sinir Bozucu Arkadaş Evet Değiştirin Gelin Dedi. İyice Sinir Oldum Birine Çatmadan Çıkayım Dedim Çıkarkende Kendini Fiatçı Sanan O Arkadaşa Sen Değil Fiatttan Hiçbir :oktan Anlamıyorsun Gözüm Hadi Eyvallah Dedim. Çıktım Gittim 1 Ay Sürenin Dolmasını Bekledim Ve Bugün 8,5 TL'ye Şahin Kornası Taktırdım Götürdüm Geçti :) :w00t2000: