İstanbul Avrupa yakası küçükçekmece çevresi servis usta önerisi
Arkadaşlar aracımın altını vurmuştum yağ haznesinde ezilme olmuştu o değişecek o değişmişken araç kalkışlarda titreme yapıyor baslı balatada aradan çıkacak bu işlemleri yapacak ve daha sonrasında başımın ağrımayacağı bir usta tavsiye edebilirmisiniz?
Yetkili servis sağolsun parça ve işçilik fiyatlarında oldukça yüksek rakamlar verdiğinden dolayı böyle bir arayış içine girdim. Benim için önemli olan gittiğim zaman aracın başında bekleyebileyim soru sorduğumda dayak yemeden cevap alabileyim (çok soru soralım)..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Sefaköyde can oto güldallar sanayi mehmet usta
Merhaba arkadaşlar ben sefaköyde oturuyorum ve puntomu sefaköy güldallar sanayi sitesinde can otoya götürüyorum bundan önce ki arabamda megan coupeydi ve yine ona gitmiştim yaklaşık 6 yıldır gidiyorum Mehmet usta ismi bulun dilediginizi sorun yapılırken aracınızı izleyin ben genelde bırakıp gidiyorum aracımı geldigimde herşey hazır vaziyette oluyor.
Çayınızı için hatta yemek saatine denk getirin yemekte yersiniz :)
çanakkale li on numara bir adamdır. benden de selam söyleyin 2 amcamda yıllardır buraya gidiyorlar alın size referans bu adamı tanımamak büyük bir kayıp tavsiye ederim... İsterseniz bana ulaşın numarasını da verebilirim herkeze saygılar...
Birde resmini görün aracımdan bir ses geliyordu ararken halimiz.
Özkan:0541-648-02-52