Arkadaşlar epeydir görüşemiyoruz cuma olur cumartesi olur akşam 7 8 gibi özdilekte ve ya forumda buluşalım çay içelim muhabbet edelim :)
1- oto
Printable View
Arkadaşlar epeydir görüşemiyoruz cuma olur cumartesi olur akşam 7 8 gibi özdilekte ve ya forumda buluşalım çay içelim muhabbet edelim :)
1- oto
vizeler bitti gez dolaş tabi :)
altay maçına denk gelmezse ayarlanan saat bana uyar
2)aykut_1914
bi aksilik olmazsa banada uyar:)
yok mu gelmek isteyen gençler cuma ya da cumartesi akşamı buluşcaz hangi gün size uyarsa ona göre yazın gelin :)
Güncel :)
ben balıkesirdeyim ama cuma aksamı cıkıp gelicem cumartesi gece olurda orda olursam gelirim kesin ist plaka izmirde olur hemde iyi olur :)
bende varım cumartesi uyar fark etmez forum olursa tadından yenmez :)
gelmek isterim ama durumum çok belirsiz
her yola gelirim :)
bana pazar uyar:/
pazar banada uyar...
granitte var hiş huop :)
kamuran beyde özelden davet etmiş beni onuda kırmayalım demi ama
Okulda msn Aykut? Birara fendeydi araban :)
fen e ugradım bi ara,yemek yiyip bölüme geçtim tekrardan :)
egzoz çok güzel bu arada yeni farkettim onu :)
banada pazar uyar.cumartesi izmir e donecegım....
ım bi liste oluştur istersen gunu yeri saati belli olsun...
arkadaşlar saat 19.00 gibi pazar günü forum bornova ikea yan otoparkta buluşalım diyorum
1 oto
2 siyahinci83
3 sabancı
4 sagopa35
5 krakercocuk
6 evoefe
7 aykut 1914
8 egzo evo
9) leon48
Güncel mert35 atalay asil abi akif abi vee Jass abla :)
abi kusura bakma sen unutulcak adam değilsin :) kafa dalgın
1 oto
2 siyahinci83
3 sabancı
4 sagopa35
5 krakercocuk
6 evoefe
7 aykut 1914
8 egzo evo
9) leon48
10) gecenin onur konugu fiery hunter :)
güncel görmedim duymadım deme gelin izmir toplantısı yok demeyin fıstık gibi puntolar teknik yardımın alaası,muhabbet :)
Bende gelmek isterdim ikea bize 5 dk uzaklıkta arabayla :D ama denizlideyim malesef :(
Beni forumda sevmeyen bana sinir olan çok. Dövmeyin beni toplanıp :D :D
Gençler ayrılık son bulsun yazıldım listeye
1 oto
2 siyahinci83
3 sabancı
4 sagopa35
5 krakercocuk
6 evoefe
7 aykut 1914
8 egzo evo
9) leon48
10) gecenin onur konugu fiery hunter
11) Atalayx
helal sana atalay sen geliyosan bu buluşmanın en az 50 araba olması lazım :)
arkadaşlar gunaydın ben işlerimin yoğunluğundan dolayı aranıza katılamıyorum..ama vakit buldukça takip ediyorum şuna dikkat ettim.ya forum bornova yada özdilek alışveriş merkezine gidiyorsunuz otopark olayından dolayı,haberiniz varmı bilmiyorum ama arabalı vapur iskelesinin yanında levent marinanın içerisinde pek çok yeni mekan açıldı hem otopark sorunuda yok kendi otoparkı var hemde değişik ve çook güzel bir yer yapmışlar bence değerlendirmenizi tavsiye ederim.iyi buluşmalar.
uğrayabilirsem ben de gelicem, pazar akşam olduğu için söz veremiyorum, inşallah ayarlarım
gelin arkadaşlar hep beraber muhabbetin dibine vuralım özlememiimiz giderelim :)
güncel gençlerr :) jasmine abla nerdesin
Yettim yettimmmm. İki gündür kulaklarım çınlıyor tansiyon diyordum ama buluşmanın habercisiymiş meğersem. Pazar günü şu an itibariyle benim içinde uygun. Bir aksilik olmaz ise bende aranızda olmayı istiyorum. Yine de gelemez isem şimdiden iyi eğlenceler :) :)
Öneri için teşekkürler. Gerçekten çok farklı ve hoş mekanlar açıldı. Mekanların işletmecisi İzmir'de bir çok nezih mekanı işleten kişi. Kalite ön planda. Ancak bazı mekanlar için rezervasyon yapılması gerekiyor. Daha geniş kapsamlı, büyük bir buluşma için düşünülmesi gereken mekanlardan biri.
Sen daha Jass abla dayağı yemedin. Önce açılışı ben yapayım, forum sonra devamını getirir. :D :D :D
birisi dayakmı dedi :D
1 jasmine ablamız :)
2 oto
3 siyahinci83
4 sabancı
5 sagopa35
6 krakercocuk
7 evoefe
8aykut 1914
9egzo evo
10) leon48
11) gecenin onur konugu fiery hunter
12) Atalayx
13) macsea
14) mert 35
15) black grande kaan abimiz tek kapı siyah puntosuyla ;)
hadin gençler telefonu elime alayım arayayım biraz yok mu gelen arasınız bulamazsınız :) gelenlere çekiliş bende mi birşeyler versem fıat hıfı systemımı :siritma: