Bakım Ücretlerindeki Çelişki (Fahiş Fiyat)
Arkadaşlar önceki hafta fiat müşteri hizmetlerini aramıştım, aracımın 10 bin km bakımının 205 , 20 bin km bakımının ise 395 TL tuttuğunu, aradaki farkın parça olarak mazot filtresi ve balatalara sprey sıkılması birde yarım litre belki de 1 litre cam suyu konulmasından dolayı mı iki katı tuttuğunu sormuştum, konu ile ilgili dün bana dönüş yaptılar, görüştüğüm bayan epey detaylı birşeyler anlatmasına rağmen anlatımında çelişkiler vardı yani önce yapılan işlemler standarttır dedi , bende dedim ki önceki bakımda da aynı parçalar değişti ilaveten yakıt filtresi ve sprey mi bu kadar arttırdı dedim şöle böle dedi , ve fiyat farklılıklarının rekabet piyasası old için servis ücretleri düşük veya yüksek olabilir dedi, bende cevaben böyle bir şey olamaz dedim fiat ile reno arasında bir rekabet yok dedim , fiatın kendi bünyesinde x servis ile y servisi arasında rekabet olamaz dedim, bir serviste 20 bin bakım ücreti 316 TL tutarken diğer yerde nasıl olurda 395 tutar dedim, ikna edici bir cevap bulamadığımı, kendimin forum üyesi olduğunu ve forumdaki arkadaşlardan da 20 bin km bakımını yaptıracaklar olacağını ve onlardan da göreceğim fiyatı yeniden size mail veya telefonla bildirerek şikayetimi dile getireceğimi demem üzerine bunun hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini, cevabın yine aynı olacağını söylediler, kızdığım için konuyu sizlere açma gereği duydum, 95 lik evosu olan arkadaşlardan 20 bin bakımına gidenler bu konuya ödedikleri ücretleri yazarlar ise veya 75 lik araçlardan 10 bin km ile 20 bin km bakımlarının tutarlarını yazarlar ise aradaki fahiş fiyat farklılıklarını tespit edip konuyla ilgili fiat müşteri hizmetlerine mail veya tel ile bildirmek bizlerin yararına olacağını düşünüyorum birde merak ettiğim konu bu parçaları biz dışardan alıp özel bi serviste taktırsak daha hesaplı olmaz mı ve aracın garantisine etki eder mi Saygılarımla...
Dostlar sizlerden ricam bu konuda fiat müşteri hizmetleriyle her araç sahibi görüşme veya mail yoluyla iletişime geçebilirmisiniz ?