.
Printable View
.
güle güle kullan kardeşim aracı bizzat biliyorum ilk günkü gibi tertemizz helal olsun kardeşime
alperim sayende daha da iyi olacak.
kazasız belasız....
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
güle güle kullan kazasız belasız ...
sen bu işi biliyosunnn güle güle kullaaannn))))
güle güle kullan
çok güzel, kazasız belasız...
kazasız belasız sürüşler
hoş geldin tekrar.box lazım ona box:D
ali gp cok güzel allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullan
güle güle kullan
jantlar süper yalnız. güle güle kullan
ali senın araba benım kanka ufuk61 ınkı gıbı abıcım ya bune hadi ufuk izmıt marinada balık restoranlarına sanatcı taşıyor:):):)
sen nereye ssk işhanınamı sanatcı taşıyorsun??
pavyon arabası gıbı neo öyle
bakın araba dedığın benımkı gıbı olur:):):)
biş isorucam belki bu konu geçmiştir ama sanırım ön karlık varmış sökmüşsün yanılıyomuyum neden söktüğünü merak ettim de:)
ön karlık dediğiniz nedir yaw
ankarada o powerbox ı takmayan kalmadı herkesde çalışıo ben takınca bizim beyin ayrımcılık yapıo hayret yaa:)
abi biz bahçeli 124/8 e sanatçı taşıoruz:) ne işimiz var iş hanında:)
etek gibi bişeydi öntamponun altına ekti. çıkarttım arabayı düşürünce garaja giremez oldum ama tamponda siyah silikonlar kaldı onları çıkaramadım. inşallah çok orjinal bi ön etek yaptırıcam çok yakında şuan çizim üstünde çalışıorum tabi biraz fiyat olarak tampon parasına gelebilirde
vedat abim bitanedir ne derse başımızın üstüne. bu arada dikkatli yazmalıyım murat abi deynek gösterio uzaklaştırırmış sonra geldiğimizin 2.günü 2 gün uzaklaştırma:).
ali ve ufuk sevıyorum sizi arkadaşlar sevdiğimden takılıyorum
ama allahın beynı yosun tutmuş körfezlisi anlamazkı alii anlat şuna:))
Çok şık,çok tatlı.Güle güle kullan.
cok guzel masallah.nası parlamış öle yaw?
baba bu ne yaaa bal mı döksek kaymak mı cillop gibi valla kazasız belasız binmen dileğiyle
Hoşgeldin Ali...
teşekkür ederim abi..
Abi şu senin jantlar çok hoşuma gitti ii gitmiş arabaya acaba markası nedir kaç " lastikler vede ebatları birde yay var onun markası nedir?çok mu sordum:)
ali kardeşimle dün ankara buluşmasında tanıştım benimle cok yakinen ilgilendi denilen gibi gp sine hepimiz gibi yanlız onun birazcık artısı var bayagı ilgileniyor yahu adam dün yagmur yagdı her taraf camur ama ali kardeşim üşenmeden gp sıldı ve en az 7-8 km de gp camurlanmasın diyede 1ve 2 viteste gitti ali herşey için cok teşekkürler kardeşim yolun burdan gecerse mutlaka bekliyorum
abi sende aynı şekilde nezaman dersen kalıcak yerim çok biliosun bigun vedat abiyide kapıp gel. ben yolum o tarafa düştüğünde mutlaka alo derim abi.
erkeksen demede göreyım ali bey alırım anahtarını valla
heheheheheh
vedat abi bigun bizi abanta götür:-)
:-):-) bende bari erciyese yada ürgüpe götürüyüm hadi al burdan yak
:-) gelicem abi söz
anam ufuk abi sen bizi gezdirme bittin sen oraya geldiğimde senin gpyi kaçıracam