3 numara fılm
sımota hava flitresi
far +sis 8k zenon
spor yay
artık leylek degil :X
Printable View
3 numara fılm
sımota hava flitresi
far +sis 8k zenon
spor yay
artık leylek degil :X
güzel olmuş.Üzerindeki kaç cmlik yay?
tesekkurler..
preslettım yayları namışte onlerı 8cm arkayı 5cm.zaten yay alıncada yetmıcektı bana bıdaha presletme parası verıcektım bende dırekt bu ıslemı yaptırdım sıkıntı olmayacagını soledı arkadaslar.ama 3 veya 4 kısı bınınce onden garıp bı vurma sesı gelıo hafıf cukurlarda ama ıkı kısı veya tek bındıgımde hıcbır ses yok gayet memnunum.sızce arkayı daha basmalımıyımm arkadaslar yorumlarınızı beklıorum :g0000000:?
Biraz daha basılsa daha güzel durabilir.
hayırlı olsun...güzel olmuş...
coilli gibi hoş :)
melih kardeşim güzel olmuş fakat arkaları biraz daha yaparsan jant kapaklarınada sökersen süper olur..
arkayı basman şart hocam.ama ön güzel olmuş cidden.
dostum rotkolları rotbilyasını gözden geçir aks kesmeden maşalla güzel düşmüş orj yaylarınımı yaptırdın?
çok şık olmuş ..!
yaylar preslı oldugu ıcın cok kısı bınınce amortısor dıbe wuruyo olabilir..
coıl yok gezmesı bıraz sızın zor olur ama arac guzel dusmus arkadan 1.5 - 2 cm daha dustumu tamamdır.. ;)
ve resımlere devam
fazla anlamam da amorıtosrdenn. arkaya bı tesısat koydunmu tamamlar ya subwoofer o yukseklıgı aslında . bı kac kısının bındıgını dusunerek bakarsak zaten arkaya 2 kısı oturunca dırekman cokme oluyor bıraz boyle bın bakalım beqenmessen dusutturme yaparsınn..
Bence böyle kalsın arka taraf. Biri binince eşitlenir zaten. Amortisörün vurmaması için amortisör sertleştirme yaptırmalısın :)
maşallah güzel olmuşta nizamettin usta nasıl amortisörleri ellemeden 8 cm bastı dikkat edin sert çukurda patlama riski yüksek en azından amortösleri %50 sertleştirin