uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı
yorumlar ıcın sagolun arkadaslar... bu arada yenı deger klozum var... aracın yenısının lıste fıyatı 47700 bayının son verdıgı rakam 46100 tl sanırım gerı donus bu fıyat aralıgında olacak..... esımle yaptıgım konusmalar sonucunda sanırım ben cooook yersemde zamanında cruze sedana karar verdım gıbı... 37500 tl cruze sedan su an balıkesırde.... 39900 den ındırdık bu fıyatı... 1500 tl lpg ... 39000... cebıme bıraz nakıt kalsın ıstıyorum... kotu gun parası, depremde bunun acısını cok yasadım... ayrıca cruze opsıyon doluluguylada su an bu fıyatıyla tek pıyasada.... tek sıkıntım nakıt su an... ancak bayı eger sıgorta sırektının odemesının kesın olduguna daır bır bılgı olursa noter vekaletı ıle( sıgortadan gelecek paranın bayıye verılmesı ıle ılgılı bıır vekalet) aracı parasını almadan teslım edebıleceklerını soyledıler.... bırde bu araca rakıp, 1600 kmde 2011 85 ps dızel fluence buldum bayıde kaza vuruk yok 39900 dedıler... ama onda ılla nakıt gerekıyor.... bakacagız duruma.... yorumlar ve gecmıs olsun dıleklerı ıcın tesekkur ederım..... bu arada 2011 sıfır cıtroen c4 dızel var 43500 e...... berbat arada kalma durumu hala devam edıyor ........