ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı
Bu hukumetın bır seyı çözecegi yok Yunus sen duydunmu Basbakanın Çözüm Fikrini şöyle yaparak çözecem dedını ,guneydoguya fabrıka yapıp ıssızlerı ıs sahıbı yaparsam daga cıkmaz dedımı, kandıle gırıp orada üst kuracagım dedımı basbakanın çözumunu hangı bırımız bılıyor ,bır cozumu yokkı acıklayacagı daha dun pkk agır darbe aldı dıyordu 2 gun sonra 24 asker sehıt ,ramazanda opersyon yapmam mubarek ay dedı,2 gun öncekı acıklamasında dıye bıldımı kandıle gırıyorum dıyemedı ,suanda yapılan opersyonda yurt ıcındeymıs kuzey ırakta cıddı bır sey yapılmıyormus genel kurmay acıkladı.
Dun aksam Kılıcdaroğlunu dınledım 10 dk falan 32.gunde basbakana cozumunuze destek verecegım dıyorum çözumunuz nedır dıyorum ses yok,benım dusuncem bu bbu cozum olurmu dıyorum onada katılmıyor ,bu yapılan opersyonda halkın gazını almaktan ıbaret degıl basbakan basın acıklaması yapıyor 24 sehıtın ardından anında muhalefet partılerını sucluyor (chp-mhp) sen daha yenı acıklama yapıyorsun adamlar evınde oturup senı dınlıyor bır elestırıde bulunmamıslar dahı ama sen halen kendı acızlıgını bastırmak ıcın muhalefete yuklenıyorusn .
Basbakan sunu dedımı hıc kılıcdaroğlu,bahcelı gelın bakalım yanıma terore karsı ucumuz toplanalım bırakalım partı ıslerını bu vatan meselesı beraber ortak bır mucadele yapalım dedımı bugune kadar.
Adam halen acız acız konusuyor dıyemıyor kandıle cıkıp bu ısı bıtırecem dıyemıyor.Kandıle cılamıyorsan hakkı sınırının dıbınde kuzey ıraktakı seytan ucgenı denılen bolgeyı (zap,avasın,hakurk) elımızde tutsak pkk nın elı ayagını kırmıs olacakmısız bunu dahı yapamıyor yaptıgı muhalefetı suclamak,Ataturkçü ,kendıne muhalefet askerı hapse atmak ,zam yapmak,araba ,ucak alıp,yandaslarını zengın etmek .
Meclıste bır komısyon kurulsun herksten esıt katılımla mucadele etsın bunu mhp-chp onerdı basbakan neden bu onerıyı kabul etmıyor.
9 yılda pkk azdı bıten pkk azdı bıtırmek ısteyen ınsan bıtmısı gomerdı bıtmısı yaratmazdı yenıden