merhaba arkadaşlar ben 4 aylık bir evo kullanıcısıyım. beyaz 1.4 75 bg bir evom var. Çok güzel bir site yapmışınız . artık bende burdayım görüşmek üzere :merhaba:
Printable View
merhaba arkadaşlar ben 4 aylık bir evo kullanıcısıyım. beyaz 1.4 75 bg bir evom var. Çok güzel bir site yapmışınız . artık bende burdayım görüşmek üzere :merhaba:
hosgeldin iyi forumlar
ooojjjjjj geldin be yaaa :D hayırlı olsun iyi bayramlar
oşş bulduk beaa herkese iyi bayramlarrrrrrrrrrrrr ;)
Aramıza hoşgeldin
Josgeldin keyifli forumlar....
hoşgeldin, keyifli forumlar...
Selam aramıza hoşgeldin..
hoşgeldin aramıza, keyifli forumlar,
aracın hayırlı olsun
tekeşşürler arkadaşlar ...
değerli hemşerim aramıza hoşgeldin, kazasız belasız sürüşler, keyifli forumlar dilerim.
Hoşgeldin keyifli forumlar.
hoşgeldiniz
hoşgeldiniz keyifli forumlar
hoşbulduk arkadaşlar ...
hoşgeldin, keyifli forumlar...
kardeş hoşgeldin, kazasız belasız sürüşler evon ile ... :)
aganın oşgeldin beya... ayırlı olsun...bende LÜLEBURGAZlıyım ama istanbulda otururum... LÜLEBURGAZdamı otururusun ?
Hoşgeldin aramıza.aracınız hayırlı olsun...keyifli forumlar...
hoşgeldiniz..
hosgeldin aramiza ben l.burgazda ikamet ediyorum bi ara goruselim
Aramıza hoşgeldin, keyifli ve aktif forumlar...
hosgeldın bende luleburgazdanım umarım bı etkınlıkte en kısa zamanda gorusuruz :=) plaka yazıyor benım :D
Hoşgeldin aramıza.Aracında hayırlı olsun Serkan...kazasız belasız.
ben herzaman hazırım yeterkı haberımız olsun arkadaslar ozaman bence dırekt bı tarıh belırlıyelım ya :D
uyarsa arkadaslar aof sınavları gectıkten sonrakı hafta yanı bu haftasonundan sonrakı haftasonu bı bulusma ayarlıyalım arkadaslar nedersınız ? 17-18 eylul tarıhlerınden bırısı bence olabılır oylama yapalım karar verelım nedersınız =?
:thumbup1: madem bu kadar talep var ozaman 17 eylül akşamı nasıl olur arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ?????
Bir hafta sonraya ertelesek... 24 yada 25 nasil olur?
Ertelememden kastım böyle organizasyonlar 1-2 hafta zamanlı olmalıki katılım daha güzel olsun hemde herkez duyabilsin... Bugün lüleburgazdan tansel üstün (cnc) arkadaşla tanıştık çorluda.. Oda ayın 25 i daha iyi olur dedi... Sizden ricam burgazlı arkadaşlar; otopark sıkıntısı olmuyacak sigaralarımızı rahat rahat içebileceğimiz muhabbetimiz ve sohbetimiz tavan yapacağı 1-2 yer önermeniz... Sizden haber bekliyorum... Bu sefer Trakya Grubunu topluyalım kardeşlerim...
Ozaman be konuyu açıyorum devamını getirin arkadaşlar...
Konu açılmıştır... https://forum.grandepuntotr.com/dige...tml#post572623