akca37 Nickli Üyeden Alıntı
Seyhun hemşom benim araç sticker li ancak sticker benim ön camda , yalnız yolda yan yana gelirsek 095 plakayı görürsen bulaşma derim !!! Geçen bir tane Hyundai Getz arkadaşım peşime düştüğünü farkettim, mahsus yolumu değiştirip ters istikamete ışıklarda durdum döndüm baktım peşimden geliyo , oyun istiyo, kedi fare misali epeyce bi plakamı okudu, sonra durdu sordu bu kaç hp diye bende mahsus 75 deyiverdim , çok şaşırdı ve deliye döndü sonra bi daha ışıklarda hadi dedim diğer ışıklara varınca söledim , uykuları kaçar diye üstad dedim plakamdan da anlaşılacağı üzere bu 95 lik bu normal bi araç değil ve senin araç 1.5 dizel 110 hp ancak bu benimki 1.3 95 hp ve triptronik haberin olsun dedim yol verdim :) sticker li stickersız tüm forum üyelerini bekliyorum merhb demeye bayram sonrası büyük birbuluşma planlıyoruz konu açarım haberiniz olsun hatta arkadaşlar beni arkadaş olarak ekleyin ki güncel kalalım , aracının eksi yönleri olmasına karşın beğendiğim araçlardan biri tasarımı güzel, ancak ben uzun boyluyum içi çok dar ve fazla atak değil , yüksek hp lisine ilk bindiğimde beğenmiştim ataklığını...545 olan mavi harika