aracımda vites kolunun ön tarafında usb girişi ve bi giriş daha bulunuyor.bunlar ne işe yarıyor nasl kullanılıyor.kullanan varsa yardımcı olabilrmi
Printable View
aracımda vites kolunun ön tarafında usb girişi ve bi giriş daha bulunuyor.bunlar ne işe yarıyor nasl kullanılıyor.kullanan varsa yardımcı olabilrmi
usb bellekten müzik çalabiliyorsunuz.
bildiğim kadarıyla active modellerde usb girişi yok biraz sonra bi kontrol edeyimbelki görmete geç kalmışızdır:)
active de usb girişi yok ki ya?
paketli olabilir mi acaba?
active de USB yok..
bende çok şaşırdım. daha donanımlı diye dynamic alıyoruz ama bizimkinde bile yokken active ye usb giriş koyuyolar. nasıl iş bu yavv :(
bu nasıl active miş böle? acaba en son gelenlerde varmı ki?
Ben USB girişi değil diğer girişi merak ettim. Umut Resim koyabilirsen daha çok yardımcı olabiliriz.
Evo kıt paketlerinde var bu özellik.Evo kıtte sadece dymıclerde ilave paket (2000 tl)yanlış hatırlamıyorsam.
Evo Mylife donanımlı araçlarda vitesin öntarafında bir adet usb bulunuyor. Burdan usb bellek bağlayıp içindeki mp3 leri dinleyebileceğiniz gibi iphone, ipod bağlayıp hem şarj hem mp3 dinlemek de mümkün
Onun yanında ki aux girişi de herhangi bir ses kaynağından, mp3 çalar vs... müzik dinlemek için kullanılabilir
My life larda aux ve usb girişleri yanyana,vites kolunun önünde küllük yerleştirilen yuvanın bitişiğinde yer alıyor.
İyide arkadaşın aracı active modeli. hala aklım almıyo dynamic te olmayıp active de nasıl olur.bu işte kesin bi terslik var.ya arkadaşa active değilde başka bi model verdiler,yada fiat fabrikada bi hata yaptı,yada arkadaş active aldığını sanıyo.
neyse hepsini geçtimde acaba bizim araçlara taktırabilirmiyizki bu bağlantıları.
Bu işte bir yanlış anlama var sanırım bende Active kullanıyorum ama USB girişi yok.
adam bir msj atmış gitmiş kendi kendinize dövünüyorsunuz boşverin artık bir yanlış anlasılma olmuş muhakkak yarında konuya msj atmazsa konu kilitlenir zaten ..
merhabalar 2010 model evo active kullanıyorum daha 2 haftalık..bende de aynı usb girişi ve teybimde aux girişi var.ve her yerde inatla bahsediliyor olmadığından ama aux girişi ve usb girişi bende de var ama kullanamıyorum.iphone taktığım zaman şarj bile etmiyor..acaba yazılımsal bir sorun mu var
fotograf koyabilir misiniz?
cidden çok ilginç,aktif değil demekki
ya kesinlikle active çünkü yeni punto kullanıcısı değilim..daha önce 2006 dynamic modelini kullandım..evo mu da daha yeni aldım..fotolarını ancak yarın koyabilirim...vitesin orda orjinal windows usb ve küçük bir giriş daha var birbirine bitişik sanırım oda aux girişi..teyptende mode dan aux seceneğine geçebiliyorum ama aux kablom olmadığından deneme şansım olmadı açokçası..ama usb girişine telefonumu şarj etmek için taktığım zaman hiç bir tepki vermiyor..şarkılarıda arabanın ses sistemine aktarmıyor
hayır hayır ben "aktif değil yazarken" versiyon olan "active" den bahsetmedim :)
usb kısmınızın girişi olsa bile aktif olarak çalışmıyor heralde demek istedim. Fotoları bekliyoruz
Active model bi evo da usb bağlantı nasıl olur hiç aklım almıyor.Biz daha donanımlı olsun dedik dynamic aldık bizde bile opsiyon paketteydi.Adam active alıyo ve usb bağlantı var.Hay ben böyle adaletin...
Ulen active evo bendede war karıştırmadığım deliği kalmadı usb aux gibi en ufak bi delik yok :)
bir deli kırk akıllı oldu bu iş...
bence konu kilitlenmeli hepimiz bişiyazdık ama harbiden herifin biri kuyuya bi taş attı bizde hep beraber peşinden gittik :)
ben buna kızalı aylar oluyor dostum,dynamic alıyorsun ki daha dolu olsun,isteklerini karşılasın ama bakıyorsun alt modele koyulan özellik senin araca parayla:( sende cruise,sensor var onada bunu ekledik idare et diyorlar sanırım:) 2011 model arabaya radio transmitter mı alacaz yaw:) accent era da bile var:)
Sorma Mehmet ya deli oldum arkadaş konuyu açınca.Ben de inadımdan transmitter almıyorum,cd ye devam. Servise gittiğimde şu Activlerde olupta bizde olmayan usb bağlantı aparatı bizim araçlara sonradan takılabiliyor mu diye sorucam.
bende dynamıc evo v ar normalde yoktu usb opsiyoneldi evo kit midir nedir 2000tl di almadım bunu kendim ufak bir mevla ile hallettim şimdi o orjinallerin olduğu yerde hem usb hem hafıza girişi hemde aux grişim var sarj etmıyor fakat her yoldan müzik dinleyebiliyorum radıo açmayalı bile aylar oluyor aracımda birtane bile cd yok üstelik direksiyonda iptal olmadı kesinlikle öneririm montaj için korkuyorsanız gp mede yapmıştım elimden gelir istanbuldasınız aleti alır takarız beraber sıkıntı olmaz :play_bal:
Yavv Berk senin azın ne söyler.Vallaha yaramıza merhem oldun:) En kısa zamanda halledelim.Muhit neresi? ben İçerenköyde utruyorum.
ben fatihte oturuyorum şuan ümraniyedeyim akşam okula kavacığa geçicem evom burda isterseniz görebilirsiniz usb yi biraz türk işi ama kablo neyin gözukmuyor :) montaj resmini koyayım buraya..
https://b1202.hizliresim.com/u/6/2hczv.jpg
Tek sorun şarkı isimleri çıkmıyor ama zamanla alışıyor insan klasör klasör geçişler sağlanabiliyor teypteki yukarı aşağı ok ile..
https://e1202.hizliresim.com/u/6/2hcx9.jpg
Cihazımda bu aşağı doğru saklamıştım aslında ama dikey koydum çunku oraya telefonumu koyuyorum yer kalması için böyle yaptım fakat hiç banamısın demedi süper çalışıyor evo kitten tek farkı sarj edemıyor o kablo ne derseniz arkadan ufacık gözukuyor ama siyah belli olmuyor ben kabloyu göstermek için bukadar yakından çektim :)
Rerimler çok yardımcı olur.
oha berk harika:)
Biraz bilgi verir misin ürün hakkında?
Malum bz izmirdeyiz :)
Güzel iş,maliyeti ne oldu sana ?
Bu aparatı torpidoya attım, Aux üzerindende Navigasyona verdim. Navinin kablolarıda içten geldi, Orta göğüse tam oturdu. Çok güzel aparat oldukça işe yarıyor.
Tuncay Bey senden de bikaç resim alsaydık iyi olurdu.Farklı bi çalışma çünkü.
Aslında resimlik birşey yok, Ortada 7'' Navigasyon var, Navigasyonun şarjı sol alttan geliyor (Kablo gözükmüyor) Torpidoda bu aparat var. Bu apratın Aux üzerinden torpido içinden Ortadaki Navigasyona kablosu geliyor (Kablo gözükmüyor) Arka taraftada kamera var, Ön tarafa kamera AV-IN girişi geliyor. Geri vitese geçince Navigasyon kameraya geçiyor.:clapping: