Merhaba arkadaslar bugun Ziebart ta boya koruma, iç koruma, ses yalıtımı ve Gövde altı pas önleme yapıldı. aracın içi ve dışı parlıyordu dükkandan cıkarken aklıma geldi pendik sahilinde bir kaç foto cektim bakalım yorumlarınız nasıl :)
Printable View
Merhaba arkadaslar bugun Ziebart ta boya koruma, iç koruma, ses yalıtımı ve Gövde altı pas önleme yapıldı. aracın içi ve dışı parlıyordu dükkandan cıkarken aklıma geldi pendik sahilinde bir kaç foto cektim bakalım yorumlarınız nasıl :)
bugun fena parlıyordu akşam üstü :)
maşallah beyaz en fazla bu kadar parlayabilir herhalde :) dikkattimi çektide mylife larda klimayı neden manuel yapmışlarki
Maşallah güzel olmuş.. Ses yalıtımı farkını gösterdimi bari ?
maşallah maşallah :) ses yalıtımının farkını gördünüz mü?
:) ses yalıtımını tam olarak anlayamadım akşam bir kullandım o kadar anlaşıır bişey yok şimdilik bir kaç defada kullandık sonra net bişey cıkar temiz yolda sesin var olduğunu anlayamayız sanırım ;)
uzun yolda ve yüksek süratte bariz belli eder, denedikten sonra olumlu olumsuz bekliyoruz sonucunu :)
tamam emre bir test edim yazacam zaten
Hayırlı ve uğurlu olsun Kaan... bahsediyordun yaptırmışsın demek. memnun kaldın mı genel olarak. ziabert ten. ... Güzel günlerde kullanman üzere Allah kazasız belasız sürmeyi nasip eylesin...iyi bak kendine... çok tatlı gözüküyor maşallah...
kaça patladı?
1000 tl ye patladı :(
abi ne yaptın ya bana 350 lira versen bende aynısını yapardım çok para vermişsin
1000 lira mı hocam bir 0 ı fazla mı yazdın ?
ses yalırtım ve alt koruma bişey dememiştin sen
maaşallah güzel olmuş...
ses yalıtımı,alt koruma sormadın ki :) iç-dış dedin bende ona göre fiyat verdim.
haklısın o sonradan cıktı
Kaancım maaşallahı var gayet güzel olmuş güle güle kullan...
maşallah çok iyi olmuş :)
maşallah nazar değmesin!
Maşallah, bol pırıltılı günler.
Dışı seni yakar içi beni :)
çok güzel olmuşta 1000 tl vermeye değmez
çok güzel olmuş bence verdiğin paraya değer bu arada sonaxta yaptırdığın tüm işlemler en az 6 ay garantili...
Maşallah güzel parlıo :) güle güle kirletin :)
Hayırlı olsun, keşke birde kaput filmini araya sıkıştırsaydınız.
iyi fiyata yaptırmıssın ben bide navigasyonuda alınca durumlar birazcık sıkıştı orj tomtom 1000tl ona verdim (yurt dışınada baktım 350 € + kargo) aynı fiyata geliyor belki geciyorda. onun için cam filmi yaptıracaktım komple skydome ve ön cam dahil onları ertelemek zorunda kaldım.
araçlarınız 0 km tabiki parlıcak...
bu arada neye karşı garanti veriyo......boya korumanın garantisi olmaz tamamen müşterı ye yönelık bır polıtıka..garantıden tekrar asla yapılmaz...sıze yapıldığı soylenır cilayı surerler gönderirler..bu arada 1,000 tl gercekten çok uçuk bi fiyat..0 km bi arabaya yapılan uygulama zaten maximum 2 ilaçtır..parlatıcı ve koruma...toplam malıyeti 50 lirayı geçmez...uzulereke soyluyorum bu durumu..aracınıza uygulanan işçilik toplamda 2 saati geçmez..eski bi aracınız olsaydı yuzeyı düzeltmek için muazzam işçilik ve birçok ilaç uygulanmak zorunda kalınıyor ama aracınız daha 2 bin kusur km de.yani boya yeni çizik az kımyasal pislık yok gibi bişey..verdiğniz para gercekten uçuk bi rakam ...neyse gaçmiş olsun diyelim gule gule kullanın...seve seve kirletin...
maşallah kazasız belasız kullanın ;)
ustam 1000tl derken sadece boya koruma 350 tl sonaxtada aynı fiyat bostancıda 3m dede 300 tl boya korumada pek bir fark yok anadolu yakası tercih ettim. burda forumda konus actım ama pek bir bilgi alamadım. ondan dolayıda anadolu yakası tercihimdi ilk sefer ve kaliteli bir yer olsun dedim daha önceden yaptırtmadığımdan dolayıda acemilik farkındayım :)