Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport
2008 Model
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...8022083/detay/
HAKAN KANTAŞ; 532--732 - 39 - 79
Printable View
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport
2008 Model
HAKAN KANTAŞ; 532--732 - 39 - 79
son gün son fiyat
Hayırlı satışlar.Fiyat çok uygun.
Hayırlı Satışlar... Fiyat uygun değil resmen bedavaaa....
fiyat uygun da millet ölücü birader
hayırlı satışlar.fiyat çok çok iyi kaçırmayın
araca ne kadar kredı cıkarılabılır???????
bayramda araç lazım olduğu için vazgeçmiştim.fiyatı düştü forumdan arkadaşlara 20.000 e bırakırım.dizel alıcam
olaya bak ya 20000 e tjet sport ve ciddi ilgilenen kimse yok.
aracım olmasaydı ve araç alacak olsaydım uçak biletimi almıştım bile.
hayırlı satışlar bedavadan biraz pahalı ..kalmasın bedava t jetttt....
hayırlı satışlar...araç güzel fiyat güzel....ama benzin fiyatları kötü işte :(
sağolun..maalesef öyle ilan linki:
fiyat çok iyi arabam olmasa direk ben alırdım bu fiyata 3K düşünmediğim halde hayrlı satışlar
inşaLLah diLediğin fiyata satarsın birader.. Bi kendimi toparLayamadım gitti t-jet aLma niyetLisi oLarak :s temizLiğine sahibine güvenipte kaçırdığım kaçıncısıdır bu aLLah biLir..
sağolasın inşallah sende gönlüne göre bulursun
Hayırlı Satışlar...
Hayırlı satışlar gerçekten süper fiyat
ahh ahhh bir skydomu olsaydı varya pazartesi hemen gelip alırdım... t-jet istiyorum ama skydome lu yok... Savaşınkinide zaten kaçırdım...
Hakan ilanini china cemi yazdin millet okumadan kapatiyordur belki su yazi formatini degistirsen super olur ;) hayirli satislar para olsa bende yanindaydim :)
bu fiyatlara ilan açıla açıla araclarımızın piyasası yerlebir oluyor malesefki..aceleniz yoksa biraz yükseltin bence =) bu araçların değeri bu kadarda düşük değil..
benzinle binmek problem olmasa multijet yerine alırım tam aradığım araba alıp zavoli turbolu lpg taksak fena giderde bilmiyom tr de bir gerçek var herkes birbirinde olan arabayı istiyo lpg taksak 22000 tl gelir hemen hemen
lpg problem hocam arızası felan uğraşılmaz
sırf şu koltuklar için bile alınır şu arabalar.. hayırlı satışlar..
iki tarafta haklı bence gercekten bizim arabaların hakkı bu degil
ama 22750'e bırakacagım arabam 6 aydır satılmıyor max 22000 verdiler
arac kredilerindeki cazibe 2. el piyasasını bitiriyor adam 20000 peşine istedigi 0 arabayı alabiliyor ama benim arabamı alması icin yetmiyobior o da 10000 kredi cekerim 0 alırım diyor.
acil satılık bir tjet sport anca bu fiyata acil gidiyor ne yazıkki - tek kapı guclu benzinli motor fobisi biz de hobi belki de bu yuzden ederini bulmuyor...
eger aracınız bu fiyata satılırsa; aracınızı sattıgınız için adınıza cok sevinirim tabiki ama söz konusu t-jet olunca üzülürüm. hayırlı satışlar.
acelem olduğu için bu fiyatı yazdım zaten.inşallah değerini bilen birine gider
araç satılmıştır.............
Hayırlı olsun öncelikle ... Eminim acil olduğu için bu fiyata gitmiştir acil olmasa asıl değeri olan 25000 civarıdır...19000 tl ye actıv veriyorlar ??
maalesef.dosta gidecek arabaydı yine de güle güle kullansın.piyasa çakal dolu acelem olmasa kapıda yatırır binerim
Hayırlısı olsun Hakan. İleride yep yeni bir Tjet alırsın inşallah.
Hayırlı olsun.