-
İşte 34 DPJ 35 den Beklenen Kareler...
-
abooooo maşallah maşallah jantlar süper kazasız belasız.....
-
arac güzel resimler fena maşallah :)
-
:rudolph0::Ç:ohmy0000::cool:mükemmelin ötesi
-
Çok güzel maşallah.. Birde ben şöyle fotoğraf çekecek bi adam bulsam kendi aracımın fotolarını çektircem.. Ben beceremiyorumda :)
Allah kaza bela vermesin..
-
hay maaşallah çok sağlam araç...
-
off of cok basarılı masallah :)
-
maşallah maşallah hayalimdeki jantlar burda yatıyor :)
-
Maaşallah... bir oto dergisinin kapak çekiminde hissettim kendimi, çok güzel. Allah kaza bela vermesin.
-
Mümin Abi ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ettiğini söylüyor..
-
araca lafım yok
ama fotoğraflar için ayrıca parantez açmak gerek
fotoğrafı çeken arkadaşa teşekkür etmek lazım süper kareler, güzel otomobil.. güle güle kullan..
-
süper fotolar süper punto!!!maşallah! jantlar hakkında bilgi rica etsem; marka ebat et değeri...ve fiyat:) yanlış (e.t.) maceramdan sonra hala akıllanmadım yeni jant bakıyorum evo'ya
-
yaw mert bak özendiriosun çocuk olmasa ben de alıcam tek kapı bu arada tjet mi demiştin ya bu seferlik starjet oldu ben de koydum arabanın fotolarını, ama 2 3 aya kadar tjeti alıcam :) süper görünüyor araç fotolar harika emeğine sağlık kardeşim...
-
Alıntı:
sfkbrtn Nickli Üyeden Alıntı
süper fotolar süper punto!!!maşallah! jantlar hakkında bilgi rica etsem; marka ebat et değeri...ve fiyat:) yanlış (e.t.) maceramdan sonra hala akıllanmadım yeni jant bakıyorum evo'ya
205/40/17 olduğunu biliyorum markasını et değerini felan bilmiyorum öğrenip yazıcam buradan
Alıntı:
jacoben Nickli Üyeden Alıntı
yaw mert bak özendiriosun çocuk olmasa ben de alıcam tek kapı bu arada tjet mi demiştin ya bu seferlik starjet oldu ben de koydum arabanın fotolarını, ama 2 3 aya kadar tjeti alıcam :) süper görünüyor araç fotolar harika emeğine sağlık kardeşim...
:D hayırlısı olsun abi..bu arada fotoları ben çekmedim Ozan Çelenk'e ait :)
-
[QUOTE=StrawBeeRy;551932]205/40/17 olduğunu biliyorum markasını et değerini felan bilmiyorum öğrenip yazıcam buradan
teşekkür ederim bekliyorum:)
-
süper valla... harika araç.... kareler mükemmel...
-
-
-
maşallah...araç siyah olunca daha bi güzel olmuş...
-
-
alet güzel... ozan arkadaşımızada teşekkürler güzel kareler çok canlı çıkmış onun alette güze...
-
Mağşallah süper olmuş fotoğafçınında hakkını vermek lazım kareler süper
-
allah kaza bela vermesin maşallah yakıyor.
-
Çekiciiii....güle güle kullan...kazasız belasız :)
-
cok güzel olmuş kazasız belasız nazar değmesin puntoya yakışır:Ç
-
Araç fena :)
Kazasız belasız.
-
kazasız belasız güzel olmus:)
-
Makina yanıyor Maşallah yanlız fotoları çekende işi biliyor...:)
-
bu yüzden foruma girmicem haa
al işte alllll yine soğudum arabadan :D
Maşşallah Allah kaza bela vermesin çok fena
-
Mümin abi yoğun olduğu için foruma giremiyor onun adına ben teşekkür ediyorum..
Fotoğrafları çeken profesyonel olarak bu işle ilgilendiği için artık işin püf noktalarını çözdüğünden dolayı fotolar böyle çıkıyor :)
-
Araca içim gitti yaw,çok güzel :)fotolarda mükemmel olmuş.
-
-
araç süper fotoları çeken arkadaşada tebrikler :) :)
-
maşallah, alette, çekimlerde, jantlarda harika duruyor :D
-
Mümin Abinin adına teşekkürler :)
-
Alıntı:
edelsang Nickli Üyeden Alıntı
bu yüzden foruma girmicem haa
al işte alllll yine soğudum arabadan :D
Maşşallah Allah kaza bela vermesin çok fena
:tongue00:
doğru dedin vallahi.
10 numara diye bir laf vardır ya, o hani..
-
valla arac yakıor edelsangda ısayanlara baslamıs gene fotolarda harıka. bu arada mert sen bılırsın farlarda karatma var ama sınyallerın orayıda karatma yapmıs bnde yapcagm ıcın soruorumda sınyaller yanınca uzak mesafeden karsıdan gelen goruyormu nıkelajda kalmamıs ya ondan yansımada yok kardsan gelen n ıcın nasıl yanı?
-
Alıntı:
mert35 Nickli Üyeden Alıntı
valla arac yakıor edelsangda ısayanlara baslamıs gene fotolarda harıka. bu arada mert sen bılırsın farlarda karatma var ama sınyallerın orayıda karatma yapmıs bnde yapcagm ıcın soruorumda sınyaller yanınca uzak mesafeden karsıdan gelen goruyormu nıkelajda kalmamıs ya ondan yansımada yok kardsan gelen n ıcın nasıl yanı?
evet abi karşıdan gelen görüyor bir sıkıntı yaratmıyor benim eski karartılmış farlarımdada bu şekildeydi bir sorun yaşamamıştım
-
araba gerçekten çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin siyahın yeri ayrı ya :) birşey sormak istiyorum ben h&r 5 cm yay taktım aracıma ama daha 4 gun oldu aldıgım arkadasta 10 gun takmıs daha duşermı acaba bana az düştü gibi geldi ?
-
Alıntı:
mokoko Nickli Üyeden Alıntı
araba gerçekten çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin siyahın yeri ayrı ya :) birşey sormak istiyorum ben h&r 5 cm yay taktım aracıma ama daha 4 gun oldu aldıgım arkadasta 10 gun takmıs daha duşermı acaba bana az düştü gibi geldi ?
bu arabada yaylar pressli bununla karşılaştırma önler 7 arkalar 5 cm pressli o yüzden böyle seninki banada az düşmüş gibi geldi yaylar dizel yayımı yoksa