-
benım beyaz atım:D ( yenı resımlerr )
-
bazen sade donanım daha çok dikkat çekiyor :)
gayet hoş
-
Alıntı:
kutlay Nickli Üyeden Alıntı
bazen sade donanım daha çok dikkat çekiyor :)
gayet hoş
cok tesekkur ederım:D
-
kazasız, belasız ve de keyifli sürüşler dilerim...
-
Alıntı:
dagored Nickli Üyeden Alıntı
kazasız, belasız ve de keyifli sürüşler dilerim...
saol tesekkurler
-
Alıntı:
gp_tuning Nickli Üyeden Alıntı
cok tesekkur ederım:D
ur welcome :)
-
beyazın saf güzelliği iyi günlerde kazasız belasız kullan
-
Hayırlı olsun.
Allah tekerine taş değdirmesin.
-
Alıntı:
Bülent A. Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun.
Allah tekerine taş değdirmesin.
Alıntı:
ufuk61 Nickli Üyeden Alıntı
beyazın saf güzelliği iyi günlerde kazasız belasız kullan
tesekkur ederım arkadaslar
-
güle güle kullan beyazında bir asaleti var
-
kazasız belasız keyifli sürüşler.
-
çok güzel. kazasız belasız inşallah
-
Kazasız, belasız, cezasız kullan!.. ;)
-
-
-
hayırlı olsun.
forumumuza bir tane daha renkdaşımın eklenmesine çok sevindim.
ben de ön panjuru siyah yapayım diyordum ama seninkini görünce vaz geçtim.
araba çok güzel ama siyah pek oturmamış gibime geldi.
nacizane benim fikrim.
sakın yanlış anlama ne olur.
zevkler göreceli kavramlardır biliyorsun.
tekrar hayırlı olsun.
kazasız, cezasız güzel günlerde kullanmanı dilerim.
-
çok güzel bi renk. mavi neon da fec, olmuş ha :) hoşgeldin
-
gayet güzel,sade ve hoş
güle güle kullan arkadaşım...
-
Melek gibi olmuş, kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim..
-
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
-
Araban kuğu gibi maşallah...
İyi günlerde güle güle kullan...kazasız belasız cezasız sürüşler arkadaşım..
-
gule gule kullan abı renkdaşım olarak cok guzel bır renk beyaz :):):)
-
hayırlı olsun keyifli sürüşler
-
hepınıze cooooooook tesekur ederım arkadaslar begenmenıze sewındım benı sımartıyorsunuz:D:D:D:D:D
-
çok güzel maşallah.hayırlı olsun...
-
-
renkdaşım iyi günlerde kullanman dileğiyle allah kaza bela vermesin inşallah
benim beyazı da görmeni isterim
-
allah kaza bela vermesin çok şık ve asil duruyo :D allah nazardan saklasın güle güle kullanın
-
-
-
Beyaz renk gp yakışıyor.Güle güle kullan.
-
serdooo hiç bişi koymadı askerlik boyunca bu koydu oturdu iste yawrummm şimdiye kadar şafak saymıyordum senin yüzünden sayacam şafak tam 365 (1 yıl) geçermi lem tamam burda kafayı yermeye başlim en iyisini çok güzel olmuş olummm süper ama ben gelene kadar zengin kalkışı el freni fln bişiler kullan lastiği incelt 40-45 attt ama varya şimdi geçmez bu 365 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelince hantını silecem tane tane lil johnnnnnnnnnnnnnnnnnn da çok özledim yawf nese gelince bugünün acısını soracam evlat acısı gibi geldi hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin kendine çok iyi bak süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
madem beyaz atın bunla kızda kacılır kızın kapısınada dayanılır saka bıyana gercekten cok hos olmus bırcok modofyeden daha dıkkat cekıcı kazasız belasız ınsallah
-
vaybe topıcı hortlatmısınızya helal olsun ...superyaa bende yenı gordum aama kazasız belesız.gunlerde kullnaman dılegıylee..
-
Alıntı:
mert efe Nickli Üyeden Alıntı
serdooo hiç bişi koymadı askerlik boyunca bu koydu oturdu iste yawrummm şimdiye kadar şafak saymıyordum senin yüzünden sayacam şafak tam 365 (1 yıl) geçermi lem tamam burda kafayı yermeye başlim en iyisini çok güzel olmuş olummm süper ama ben gelene kadar zengin kalkışı el freni fln bişiler kullan lastiği incelt 40-45 attt ama varya şimdi geçmez bu 365 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelince hantını silecem tane tane lil johnnnnnnnnnnnnnnnnnn da çok özledim yawf nese gelince bugünün acısını soracam evlat acısı gibi geldi hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin kendine çok iyi bak süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:D saol canım sen bı gel sen gelene kadar ıns daha fazla deısıklık olacak burs umda cıktı yaz a kadar bırıktırecem onu bı ıs de buldum ordan bıraz surdan bıraz bırıktırecem ıste we senı guzel bı araba ıle karsılayacam.:D:D:D
sana hayırlı teskereler bırde su telefonunuda ac artık:D
Alıntı:
modelberkay Nickli Üyeden Alıntı
madem beyaz atın bunla kızda kacılır kızın kapısınada dayanılır saka bıyana gercekten cok hos olmus bırcok modofyeden daha dıkkat cekıcı kazasız belasız ınsallah
kacırılır da kacan yok:D:D:Dgosterırım ama elletmem moda bu aralar:D saka bı yana saol tsk..
Alıntı:
orhanaysel Nickli Üyeden Alıntı
vaybe topıcı hortlatmısınızya helal olsun ...superyaa bende yenı gordum aama kazasız belesız.gunlerde kullnaman dılegıylee..
tsk...
-
şafak 337 az kaldı tozumu yutmana :D her geldiğimde bu pis arabaya bakmak zorundamıyım :D:D
süper lannnnn
307