-
Buda benim FUL Jet 'im (34 FUL 05) plakalandı yeni resimler sayfa 2de :)
-
-
onur maşallah. kazasız belasız. t-jet bambaşka :)
-
Vites topuzu çok güzel :) kazasız belasız cezasız..
-
Alıntı:
bulut Nickli Üyeden Alıntı
onur maşallah. kazasız belasız. t-jet bambaşka :)
teşekkür ederim .:)evet gerek görüntü gerek sürüş keyfi olarak bambaşka
-
Alıntı:
Bolu_Beyi Nickli Üyeden Alıntı
Vites topuzu çok güzel :) kazasız belasız cezasız..
monza marka herkez otomoaik sanıyor arabayı :)
-
maşallah çok sade t-jet biraz ellemek lazım :)
-
Çok güzel bir araç, Allah kaza bela vermesin. Amin.
-
iyi günlerde kullan kardeşim kazasız belazsız...
-
güle güle kullan, maaşallah araba yanıyor, siyah rengi çok severim ama bana saç döktürür :) kazasız belasız sürüşler.
-
Alıntı:
StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok sade t-jet biraz ellemek lazım :)
:) teşekkürederim, ayna kapaklarını kırmızı yada beyaz yapmayı düşünüyorum birde ön farlara bi el atıcam siyah zemin fun farları yada yeni tip ledli farlardan düşünüyorum
-
Alıntı:
asukasan Nickli Üyeden Alıntı
güle güle kullan, maaşallah araba yanıyor, siyah rengi çok severim ama bana saç döktürür :) kazasız belasız sürüşler.
valla banada saç döktürtüyo çıldırıyorum hemen toz oluyor. sadece araba yıkamadan çıktıktan sonraki ilk bi saat mutlu oluyorum :)
-
-
Maşallah kazasız belasız :)
-
önce jantları siyaha boya bence.;)
-
-
Alıntı:
onur.t-jet Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim .:)evet gerek görüntü gerek sürüş keyfi olarak bambaşka
aynen kazasız belasız....
-
Alıntı:
krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı
önce jantları siyaha boya bence.;)
jantlarımı böyle daha çok seviyorum. :) boyama işi sıkıntı
-
maşallah ful jet yakıyor...kazasız belasız kullan ...
-
Alıntı:
rockforever Nickli Üyeden Alıntı
maşallah ful jet yakıyor...kazasız belasız kullan ...
çok teşekkür ederim aynı şekilde sizde kazasız belasız...
-
-
Alıntı:
izoci Nickli Üyeden Alıntı
abi kaput çizmiş ********in biri 2-3 cm uzunluğunda, bende asetatlı kalem aldım çiziği boyuyodum o sırada benim hatun çekmiş resmi ama güzel bi resim olmuş :D
-
aynen güzel çekmiş :D geçmiş olsun bu arada..
-
süper maşallah, nazar değmesin
-
Maşallah allah kaza bela vermesin...
-
çok samimi ve dürüst olarak söylüyorum ki forumda şimdiye kadar gördüğüm en güzel ve asil araç...koltuklar ve vites topuzu ise çok şık...benim araçta siyah...çizikleri için siyah asetat kalem işe yarar mı ki??yardım lütfennn
-
Güzel araç gerçekten.Kazasız belasız inş kardeşm.
-
Alıntı:
ultraslan33 Nickli Üyeden Alıntı
çok samimi ve dürüst olarak söylüyorum ki forumda şimdiye kadar gördüğüm en güzel ve asil araç...koltuklar ve vites topuzu ise çok şık...benim araçta siyah...çizikleri için siyah asetat kalem işe yarar mı ki??yardım lütfennn
çok teşekkür ederim üzerine titriyorum aracımın, geçen sırf içeri çamur alıyo diye gittim punto evo davlumbazı taktırdım onlar çamur almıyor.
valla asetatlı kalemle ince çizikler varsa güzel üstünden geçiyosun siyahla butunleşiyo kayboluyo belli olmuyo ama 3-4 yıkama sonra çıkar tekrarlamak lazım
-
Adaş bende paso davlumbaz değiştirenlerdenim de bu çamurluk evo-gp fark etmiyomu ? Ve nasıl içeri çamur alıyordu benimde eteklere sıkçaa çamur sıçratıyo onada faydası olurmu alsam ??
-
Alıntı:
acRep Nickli Üyeden Alıntı
Adaş bende paso davlumbaz değiştirenlerdenim de bu çamurluk evo-gp fark etmiyomu ? Ve nasıl içeri çamur alıyordu benimde eteklere sıkçaa çamur sıçratıyo onada faydası olurmu alsam ??
adaş gp ile evo davlumbazları farklı, gp davlumbazında orta kısımda tampona bakan yuzunda bir kapak var fakat sabit değil ordan içeri motorun yanlarına hava filtresinin alt kısımlarına filan çamur giriyor fakat evo davlumbazında o kapak plastikten ve vidalı içeri girme şansı yok. birde biraz daha uzun çok az aşağıya doğru
-
onur çok ciddiyim bu forumda bazen modifiye yapcam die tabiri caizse saçmalayanlar var ama senin aracı cidden örnek almaları lazım ilk kez bi araç beğendim burda..allah kazadn beladan ve nazardan esirgesin
-
Alıntı:
onur çok ciddiyim bu forumda bazen modifiye yapcam die tabiri caizse saçmalayanlar var ama senin aracı cidden örnek almaları lazım ilk kez bi araç beğendim burda..allah kazadn beladan ve nazardan esirgesin
çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun inşallah
-
onur birşey soracağım, şu vites topuzun çok hoşuma gitti ama nereye baktıysam bulamadım, bu ürünü nereden edinebiliriz. bilgi verirsen çok sevinirim. orjinal topuz davul tokmağı gibi, hem büyük hemde çok yüksek kalıyor.
-
Onur kardeşim Allah kaza bela vermesin , maşallah, harika bir makineye sahipsin , çok tatlı bir araç... birde ona brembo kaliperlerinden taktırsan güzel olur mu ?
-
Alıntı:
Onur.t-Jet Nickli Üyeden Alıntı
monza marka herkez otomoaik sanıyor arabayı :)
maşallah kazasız belasız yolculuklar , valla bende otomatik sandım
-
Maşallah cok asaletli arac nazar değmesin :) tjett farkıı
Alıntı:
Bu arada Modifiye arabaya kapı eşiği marşpiyel (aksesuar) vs yapmakla olmuyo ;) zaten forumda modifiyeyi tam anlamıyla yapan 3 4 kişi var onlarada laf yok. Modifiye tabirini kullanırken biraz düşünmek lazım..
-
Bizim yaptığımız sadece aksesuar eklemek o kafam kadar turbo takıp 800+ HP alanlara ayıp olur bizimkilere modifiye demek :D
-
Alıntı:
akca37 Nickli Üyeden Alıntı
Onur kardeşim Allah kaza bela vermesin , maşallah, harika bir makineye sahipsin , çok tatlı bir araç... birde ona brembo kaliperlerinden taktırsan güzel olur mu ?
daha iyileri senin olsun inşallah... çok düşündüm istedim fakat internetteki araştırmalarımda hep olumsuz şeyler okuduğum için yaptımadım açıkcası...
Alıntı:
asukasan Nickli Üyeden Alıntı
onur birşey soracağım, şu vites topuzun çok hoşuma gitti ama nereye baktıysam bulamadım, bu ürünü nereden edinebiliriz. bilgi verirsen çok sevinirim. orjinal topuz davul tokmağı gibi, hem büyük hemde çok yüksek kalıyor.
evet boyuda çok uzun biz eski topuzu cıkartıp demiri biraz kestikten sonra monza marka bı vites topuzumuz monte ettik ve çok şık oldu
-
:D kazasız belasız kullanman dıleğiyle geçen haznedarda ışıklarda tam arkandaydım iki üç selektör patlattım gördüysen 34 YR 8403 Gümüş rengi punto =)
-
Onur bu araç sahibinden.com'da ilanı olan araç mı ?