arkadaşlar 2007 grande punto 1.3 dizel 75 beygir active modelinden bir araç buldum. araç 22500 km de çok temiz motoru ve içi sıfır denebilecek temizlikte. 22000 verdim çokmu verdim acaba. yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Printable View
arkadaşlar 2007 grande punto 1.3 dizel 75 beygir active modelinden bir araç buldum. araç 22500 km de çok temiz motoru ve içi sıfır denebilecek temizlikte. 22000 verdim çokmu verdim acaba. yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Araba çok temiz olsa bile bana çok gibi geldi dynamic olsa belki...
yazın fiyatlar yüksek normal yaza göre
çok değil bence km çok düşük....ama dizel arabada o km de ilginç...
arkadaşlar araba yurt dışında çalışan komşumun arabasıydı. sadece izinden izine kullanıyordu ve araba hep garaj da kaldı. çok temiz bi ikinci ele bence bu para verilir. sonuçta sıfırdan farkı yok. herkes çok şaşırıyor 2007 olduğunu öğrenince.
serviste km kontrolu yaptırdıysanız az cok dogrulugu ortaya cıkar.
iyi gunlerde kullanmanızı kazasız belasız cezasın kullanmanızı allah nasıp etsın...
hayırlı olsun.
bence km iyi ama fiyatı bıraz yuksek acıkcası. cunkı active en bos modeli
bence normal güzel bir fiyat
active yaz da olsa 20 liradan fazla vermem şahsen ben..benim eski active 19.250 ye vermiştim 120 binde..
bildiğin bir araç;temiz ve düşük km;hayırlı olsun derim
ya aslında bende biraz fazla verdiğimin farkındayım ama arabada ne bir çizik ne bir renk atması hiçbirşey yok tertemiz araç motor bile sıfır. servise götürdüm böyle bir araba bulamazsın dediler. ilk el ve tüm bakımları servisinde yapılmış. kayıtlarını çıkarttırdım. satan kişide zaten komşum olduğu için hiç düşünmeden verdim. umarım pişman olmam. ama ilk izlenimlerim araç biraz ağır geldi ve sanki çok yakıyor. bir önceki arabam ford fiesta 1.4 dizel 2004 model çok daha atak ve ekonomikti. siz ne düşünüyorsunuz?
yatmaktan olabilir
şöyle dip gaz :)
Fiesta biraz daha atak hissettirir daha canlıdır devirlenmesi. Ancak güç vs gibi durumlara bakınca Punto daha güçlü bir araçtır. İkisinide çok kullandım iyi biliyorum. Aracı bol bol kullanın biraz gazlayın araç uyku mahmurluğunu atsın ayılsın kendine gelsin. multijetin alt devir cansızlığı meşhurdur ancak sonrasında şahlanır :) alıştığınız zaman vazgeçemeyeceksiniz hayırlı olsun :)
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, zaten içinize sinen bir araba ise 1000-2000 lira fazla vermek kesinlikle fazla değildir. İyi günde kullanmanız dileğiyle. Fiesta ile karşılaştırdığınızda özellikle uzun yolda, fiestanın yolcu bölümüne giren gürültüden sonra punto nun kabin sesini çok çok seveceğinizi garanti ederim. Puntoyu arada bi zorlamak , motorunu açmak lazım, motor soğukken biraz can sıkıyor sonradan açılıyor.
Tekrar hayırlı olsun.
arkadaşlar bu arabayı ortalama hangi devirlerde kullanmak lazım.
walla araç dediginiz gibiyse cok normal bence yaz geldi girin bakın sahibindene istanbul hariç benzinli active bile 19-20 arası değişiyo ki bu hem dizel hem düşük km hem kazasın bence cok iyi
:) sevindim bu duruma çok pahalıya almamışım demekki.
kazası belası yoksa*km orjinal ise*iyi fiyat.hayırlı olsun...
2 gün önce baya zorlu bir tırmanış yaptım bizim burda belen gecidi var. baya tırmanıyorsun ana yolda dağa doğru orda biraz zorladım motoru ama beni utandırmadı 4 kişi dik yokuşlarda 100 ün altına inmedim genelde 4. vitesteydim ama arada bir 5 e de çıktım :weight1:
Hayırlı olsun,fiyat bence çok iyi,bende yeni aldım 32.000 de 21.400 e geldi.sol arkada çok ufak bir dokunma boyası var.Araç fiyatı araştırılırken KM birinci fiyat belirleyici unsurdur.120.000 de olan bir dizel aracı ben şahsen almam.2000 tl daha fazla verir düşük KM alırım.Tabii bu durum görecelidir ve benim fikrim.20-30 bin KM civarındaki dizellerin aracı alırken yaptığım onca araştırmada 23.000 civarı olduğunu gördüm ve aldığım fiyata çok zor düşük km araç buldum.KM arttıkça fiyat tabii düşüyor.Ben ölücü değilim ve her aracın bir fiyatı vardır.Birde ocaktan itibaren tüm sıfır araçlarda ortalama %30 artış oldu.Buda tabii ikinci ele aynen yansıdı.Ben 40-50 bin KM civarında astra dizel bakıyorum 24-25.000 civarıydı ancak şu an 30.000 den aşağı temiz bulamazssınız.
bana kalırsa dizel aracta bakımları zamanında yapıldıgı taktirde kmsi sorun olmaz. ben aldım 2 ay once 120binde dynamic modelinin en dolusu diyebilirim acılır tavan falan var 23e falan geldi sahibi aracı her 10binde bir yetkli serviste yaptırmıs bakımlarını tofas teknik egitimdende onay aldı arac su ana kadar yapılan herseyi elimde mevcut canavar gibi bi arac .
gecen ticari albeya bindim multijet 75bg kmsi 750bindeydi adam motor saat gibi diyodu allah fiattan razı olsun die dua bile etmişti:D
150.000 km de ki araca 20.000 vermektense, 20 küsür bindeki araca 22000 verilir.
ne olursa olsun 125000 deki bir arabaya tüm bakımlarını bile yaptırsan o araba sonuçta 125000 km almış muhakkak motorda yıpranma olmuştur.
yıpranma konusundaki en iyi bilgiyi suphesiz 24saat arac uzerinde bulunan taksiciler bilir ben bunun kanısındayım zamanında bakımını yaptırdıgın surece hiç bir sorun olacagını dusunmuyorum.
iyi araba ile kötü araba arasında en fazla 1000 tl oynar...bence fiyat makul...güle güle bin..ölüsüne 20 bin verceğine çok iyi etmişsin...
hayırlı olsun güle güle kullanın...bazı arkadaşların dediği gibi 20000 tl ye 20000 de araba varsa bu temizlikte bana 2 tane ayırın...