-
Fıkra...
Olay İzmir'de Bir Belediye Otobüsünde Gelişiyor.Yaşlı Bir Amca Elinde Bastonuyla..Kalabalık Bir Otobüse Biniyor, Oturacak Yer Yok.. Bastonunu Yere Vura Vura Orta Sıralara Doğru İlerliyor, taaaArkaya Kadar Gidiyor Ama Kimsede Tın Yok...Baston Tıklamasından Rahatsız Olan Gencin Biri Yuksek Sesle Bağırıyor Amcaya; ''dede, Su Bastonunun Altına Keşke Lastik Taksaydın Bu Kadar Ses Cikmaz, Biz De Rahat Ederdik'' ..Butun Gözler Gence Dikilirken Yaslı Adam İstifini Bozmadan Otobüsü Kahkahaya Boğacak Bomba Cümleyi Patlatıyor:''17-18 Sene Evvel O Lastiği Baban Taksaydı Şimdi Bizde Rahat Ederdik !!
-
inci ayarı gibi olmuş :D :D
-
Ne de olsa İzmir'li :) :)
Sağol Zeynel ;)
-
:))))))))) bu fıkrayı ilk okuduğumda ne gülmüştüm yine okudum yine güldüm...:)))))))) Zeki amcama selamlar... :)
-
-
-
önceden okumuştum yine güldüm :D
-
-
-
-
28 kısı okumus bırısı tesekkur etmemıs fıkra berbatmıydı acaba
-
İki Sarhoş.
İki sarhoş mezarlıkta içiyorlarmış, o sırada bir cenaze alayı gelmiş. Sarhoşlardan biri , ben bir bakayım kimmiş diye cenazenin yanına sokulmuş.. Hayrola arkadaş neden öldü acaba demiş... Cenaze sahibi, meftamız çok içerdi alkol yüzünden oldü demiş Buna canı sıkılan sarhoş arkadaşının yanına gelmiş ve artık içmeyelim adam , alkolden ölmüş der 5 dakika sonra bir cenaze daha gelir bizim sarhoş merakla, bu da mı alkolden öldü diye sorar... Cenaze sahibi hayır, rahmetli sağlığında hiç içmezdi, alkolden nefret ederdi der, sarhoş koşa koşa, arkadaşının yanına gelir ve, hadi içelim arkadaşım der, içenle içmeyen arasında 5 dakika var .. xD
-
-
İ..e Horoz
Çiftçinin biri kümesteki horozun çok yaşlandığını düşünüp kasabadan genç bir horoz almış. Genç horoz kasıla kasıla kümese girer girmez, yaşlı horoz onu durdurmuş.
Yaşlı Horoz: - Bak hemşerim bu kümese iki horoz fazla. En iyisi gel seninle bir müsabaka yapalım, kazanan tüm kümese sahip olsun, kaybeden defolup gitsin.
Genç horoz "Nasıl olsa yenerim bu ihtiyarı" diye düşünüp kabul etmiş.
Yaşlı horoz: - Bak seninle ikimiz çiftliğin ucundaki çitlerden, öbür uçtaki çitlere kadar koşacağız. Kim önce varırsa o kazanıp herşeye sahip olacak.
Genç horoz kabul etmiş. Ancak yaşlı horoz;
Yaşlı Horoz: - Delikanlı ben senden çok yaşlıyım. Sen burada bekle ben 10 adım önden başlıyayım. Genç horoz kendine çok güvendiği için kabul etmiş. İki horoz yerlerini almışlar. 1,2,3 demiş yaşlı horoz ve yarış başlamış. Genç horoz hızla arayı kapatıyormuş. Bu sırada bir silah sesi duyulmuş ve genç horoz tam yaşlı horoza yetişmek üzere iken kan içinde yere serilmiş. O sırada herkez elindeki çifte ile duran çiftçiye dönmüş.
Çiftçi: - Lanet olsun bu hafta içinde aldığım dördüncü horozda i..e çıktı..
-
evet bu guzeldı ısteee.....
-
ahahhahhaaaa harika bi fıkra Zeynel sağol :) :)
-
-
-
TEMEL...
Temel askerligini yunan sınırında yapıyormuş.
Temel'in canı çok sıkılıyormuş.
Yunan'a bir ıslık çalmış elleriyle "Havacı mısın?" işareti yapmış,Yunan aldırmamış.
Bir ıslık çalmış elleriyle "Karacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Denizci misin?" anlamında yüzme işareti yapmış, yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış. El haraketi yaparak "Topçu musun?" demiş, yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Gözcü müsün?" anlamında dürbün işareti yapmış, yunan aldırmamış.
Nöbetler degişmiş sıra yine Temel'le Yunan'a gelmiş.
Yunan'a hadi sınıra git demişler yunan da:
- "Ben oraya gitmem. Orada bir deli türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir koyacam gözlerin fırlayacak diyor.."
-
Bu da benim çok hoşuma gitti ellerine sağlık. :)
-
-
Bir yaz günü, 3 çok güzel kız, bir gölün kenarına giderler, üzerlerindekileri tamamen çıkarırlar.
Tam çırılçıplak suya gireceklerken, bir erkek sesi duyarlar: -”Burada suya girmek yasaktır.”
Bir anda karşılarında genç bir erkek bekçi gören kızlar utanırlar, ve sonra bağırırlar
Kızlar: -”Madem ki yasaktı, neden soyunmadan söylemedin?”
Bekçi: -”İyi de bayan, suya girmek yasak. Soyunmak yasak değil ki!”
-