Fethiye'den uzun zaman sonra Punto Evo ile Merhaba :)
Kaç yıl oldu foruma üye olalı ne kadar muhabbetlere katıldım hatırlamıyorum. Ama uzun zamandır yorum yapmasamda katılımda bulunmasamda sürekli takip ediyorum. Daha dün gibi yaptığım photoshop çalışmalarını beğendirmeye çalıştığım günler.. :) 1 yıllık öğretmenlik maceramdan sonra Fethiye Fiat Su Otomotiv'de 4 aydır çalışıyorum ve sonunda araç alma kararı aldım.. 4 ayda bir çok müşteriye araç sattım teslim ettim hepsiyle ap ayrı heycanlar yaşadım ama insanın kendinin araba alması kadar heycan verici birşey yokmuş :) kredi mi girdiğim andan aracın bulunmasına kadar ki heycan bambaşkaymış :) ve bugün itibariyle aradığım araç tam istediğim gibi olmasada içimize bir şekilde sindirip kabul ettik Araç PUNTO EVO 5P 1.3 MJ 75HP DYNAMIC E5 Star Stop EK+ESP+SKYDOME tek sorun beyaz olmamasıydı ancak ne kadar arattırsamda egzotik kırmızı,metalik beyaz, evo siyahı haricinde bulamadık içlerinden en uygunuda evo siyahı geldi ve tercihimizi siyahdan yana yaptık 1 hafta 10 güne kadar araç bayimin önüne gelecek hazırlıkları boya koruması bakımı plakası aksesuarları derken maksimum 10 günde evimin önünde olacak Allahında izniyle.Garip ama duygularımı paylaşmak istedim.. Artık bende şafak sayıyorum darısı bütün araç almak isteyen arkadaşların başına :)