Çok uzun zamandır fotoğrafları koymak istiyordum fakat fırsat bulamamıştım.. sonunda yükleyebildimm :)
Güncel resimler 2. sayfada :)
Printable View
Çok uzun zamandır fotoğrafları koymak istiyordum fakat fırsat bulamamıştım.. sonunda yükleyebildimm :)
Güncel resimler 2. sayfada :)
Maşallah iyi günlerde kullanın..
maşallah kazasız belasız kullanın ilk foto ne öyle ya :D
Pasaklı halı supermıs herkes temızler parlatır eleman pıs pasaklı koymus helal olsun farklı bır konsept olmus dedım temız halı geldı arkadan.
devamı.. :)
hmm belli zaten :)
flood yapmayın çoklu alıntı seçeneğini kullanın
https://forum.grandepuntotr.com/serb...nti-yapma.html
hoş araç kazasız belasız :)
güzel araç maaşallah....
ALLAH kaza bela vermesin gûzel arac masallah ,)
çok güzel duruyor kazasız belasız günlerde kullanın
kazasız belasız kullanın çok güzel arabanız egzoz ucu orjinal mi?
maşallah kazasız belasız
Kazasız belasız kullan heşerim ;)
Cumartesi günleri belki karşılaşırız artık her cumartesi gelicem o taraflara mecburiyetten :)
Maşallah,biraz da temiz olsaymış. (İlk resimden bahsettim. :) ) Güle güle kullanın.
Allah kazasız belasız kullandırsın.
Yenii resimler :)))
Devamı
maşallah.. cam filmi fena durmaz heralde :)
teşekkürler..cam filmi bu aralar en çok kafamı yoran soru aslında. komple 5 camıda yaptırsammı yoksa arka 2 kapı ve bagaj mı yada hiç yaptırmamak mı :) kaç gündür çıkamadım şu işin içinden
tamam kardeşim teşekkürler bu yorumunu dikkate alıcam :) arka 3 cama film fikride yenı fıestalardan aklıma girdi aslında. onların arka camlar orjınalde karartılmış oldugu için hoş duruyodu
Siyah araba olucak Filmsiz olucak :) Perdesiz ev gibi şu zamana kadar çektirmemeniz ilginç zaten. Çektirin 5 camada şimdiye kadar neden yaptırmadım diceksiniz güvenin bana...
Sizde de beyaz bi C5 war herhalde :)
maşallah kazasız belasız.. 5 camada film şart :)
ben önceden gördüm bu fotoları ayrılcalıklıyım zaaa :D
maşallah
Çok kanıma girdiniz 1-2 haftaya bakalım :)
C5 peder beyin :)
teşekkürler :)
Aynen kardeşim facebook saolsun :D
Çok teşekkürler :)