wosswoss Nickli Üyeden Alıntı
civic kaçamadı herhalde ondan okdr çok çarptım ama o araçta hiç birşey yok..sadece sol taraftan tampon hafif gitmiş..bide belirli belirsiz kapıda çizikler...olan benim puntoya oldu.. kardeşim arayınca çok şaşırdım :) arabanın sağ tarafını şöyle anlatayım, kapılarımda göçük falan yok çok şükür..sadece çizikler var pasta cila halledermi bilmiyorum..biliyosun ztn boyalıydı oralar :D ama tozdan sanki komple göçmüş ve çizik gibi gözüküyordu senin çocuklar onu gördü herhalde..tozu silince hiçbişi yoktu yane..ama arka tampon sağ taraftan çok kötü gitti..bide bagaj kapağının ucu hafif yamuldu..servisteki ustanın dediği 3-4bin masraf var..neyse olan oldu..artık iyi tarafından bakıp geyik yapıyom;
1)hatırlarsan sağ çamurluk sürtmüştüm ve lokal boya yapmıştık ama yiende belli oluyordu artık o kalkmış olacak :D
2)park sensörleride boyanmış olacak siyah siyah sırıtmıcak :D
3)araba leş gibiydi iç dış güzelce temizlenmiş alacam otomatik olarak :D
4) ve en önemlisi kazayı benzin almaya giderken ama benzini alamadan yaptım 160tl kaptırmadık :D :D böle geyiğe vurdum artık.. ztn araba uçtuğu andada tarkan-kıl oldum abi çalıyordu, takmış takıştrmış diye uçtum :D