Evet arkadaşlar yaz geldi çattı sayılır. Eminim birçoğumuz tatil planları yapmaya başlamıştır. Hatta planı yapıp rezervasyonu yaptıranlar olabilir :)
Nerelere gidip neler yapacağız? Tatil fikirlerinizi bekliyoruz....
Printable View
Evet arkadaşlar yaz geldi çattı sayılır. Eminim birçoğumuz tatil planları yapmaya başlamıştır. Hatta planı yapıp rezervasyonu yaptıranlar olabilir :)
Nerelere gidip neler yapacağız? Tatil fikirlerinizi bekliyoruz....
Ramazandan sonra İtalya tatili beni bekliyor.
belki yazlığa kaçarım 15 gün
17 temmuzda denizlideyim haberin olan hemşı abi :D
19 mayısta ucuz diye tatil comdan 100 liraya turan prince world aldık bizim tatilmiz sanırım o olacak
Eylul de amerika
agustosta fethiye, yamaç paraşütüne :)
Daha ilgilenip para ayırıp pasaport bile almadık biz ya :)
Anlaşıldı kardeşim, tabii beni bulursan :D
Promosyon tatiller bazen sıkıntılı oluyor, umarım sorunsuz keyifli bir tatil olur sizin için...
Geçen yaz Fethiye'deydim ama cesaret edemedim, daha doğrusu hanım izin vermedi :D
Tatil matil yok.. :D
ben daha bu pazar geldim kıbrıstan.girnede otel acapulcoda 4 günlük bi tatil iyi geliyor insana.tavsiye ederim.tatil için ideal aylar aslında mayıs ve haziran.mesala benim kaldıgım günlerde sıcaklık 30c civarındaydı.deniz suyu felanda gayet sıcaktı.temmuz agustos aylarında genelde sahil bölgelerinde yüksek nemden dolayı zaten bi yere hareket edemiyorsun.hem nem yok hemde oteller çok kalabalık olmuyor.
ayrıca kıbrısa pasaport gerekmiyor.kimliginizle gire biliyorsunuz.ama hayat pahalı orada biraz cebinizde paranız mutlaka olsun:D örnegin 4 soda 20 tl.ama alkol sudan daha ucuz böylede bir tezat var.
promosyon degil erken rezervasyon tatil comdan ilk defa aldım baklaım sorun olmaz insalalh
Kısmetse İtalya ve Yunanistan bu sene.. Mısır'da olaylar olmasaydı Giza ve Sharm el Sheikh'e gidecektik :((
alttan dersler olunca tatil olarak yaz okulu :S
geçen ay bayii toplantısı sayesinde rusyaya gittim haziranda da antalya umarım :)
malesef bu sene tatil yok...
Ne yapın edin 2 günde olsa tatile çıkın arkadaşlar, bir daha gelmeyeceğiz dünyaya ne de olsa...;)
bodruumm.. bodrummm
Ege-Akdeniz sahil turu düşünüyorum Punto'mla :)
Ege - Akdeniz önde gidiyor :)
Bu kış üşüdünüz galiba ;)
Rusyaya Vizeler Kalktı Diye Bizim Kuzenle Bir Rusya Yapalım Diyoruz Bakalım Kısmetse :) Yanlış Anlaşılmasın Tamamen İş Amaçlı :) :)
tatil yamayacakların sayısıda az değil yani...
Tatil denince güneye değil, memlekete ..
:)
fetiye deyişmem hiç bir yere
[
Geçen yaz Fethiye'deydim ama cesaret edemedim, daha doğrusu hanım izin vermedi :D[/QUOTE]
valla nezamandır aklımda, busene kısmetse, benim hanımda korkuyo ama, ben izin aldım çoktan :merhaba:
Arkadaşlar ben aslen Ürgüp'lüyüm. Oraları görmeden öleyim demeyin. Kapadokya bölgesi gezilip görülecek en güzel yerlerden biridir. Paranız varsa balon turunun harika olduğunu söylerler. Daha ben binemedim maalesef.:(
Göreme, Zelve, Avanos, Ihlara vadisi, Uçhisar, Ortahisar ve tabiki Ürgüp öncelikle gezilmesi gereken yerlerdir.
arkadaşlar temmuz ağustos didimdeyim herkesi beklerim..ben kendim için 1 hafta bodrum tatili ayarladım eşimle birlikte 1 hafta güzel bir otel bulduk nasipse..dediğim gibi didime herkesi beklerim..
kıbrıs veya marmaris,bodrum olabilir duruma ve işe göre ayarlicaz birşeyler :)
temmuz basinda atlayacagim puntoma ege sahillerinden dolana dolana marmarise inecegim :) sonrasina bakacagiz artik
Bu sene nüfus olarak bir kişi arttığımız için bize tatil matil yok.. :) Seneye birazdaha büyümüş olur kızım bizde ozaman tatil yaparız inşallah..
yeni aldığım evo'mla samsun'dan girip artvin'den çıkacağım kısmet olursa...eğer ki yol üzerinde görmem gereken, yemek yenilecek güzel yerler için tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...
Ankara Ünıv.Manavgat sosyal tesıslerı agustos