Arkadaşlar,
Sileceklerim çalışınca ön konsol sol tarafta sizdede bir röle sesi geliyormu? Bende sürekli geliyor. Başka bu problemli ses gelen varmı?
Printable View
Arkadaşlar,
Sileceklerim çalışınca ön konsol sol tarafta sizdede bir röle sesi geliyormu? Bende sürekli geliyor. Başka bu problemli ses gelen varmı?
aracın her yerinden elektronik devre sesleri geldiğinden umursamıyorum artık. tızzz- bızzzz- cızzzz- vızzzz... arabaya bi tane sinek hapsettim o da arada vızzzlıyor sinektendir diyorum. yapacak bişey yok, adam gibi serviste yok bu seslere çözüm bulacak. anlamadım gitti nasıl bir araba aldığımızı...
aslında bizim bu ses dinleme hastalığına bir çözüm bulmamız lazım.her gelen ses için servise gidersek yanmışız.ses dinlemekten araba kullanmanın zevkini alamıyorum.
O ses dinleme hastalığı yüzünden atlattığım kazayı hiç unutamam eski puntomda oyüzden şimdi hiç kulak vermiyorum beni yolda bırakmasında naparsa yapsın :D
Takılmayın böyle şeylere. Silecek çalışıyorsa problem yoktur.. Dünyanın en iyi arabasını kullanmıyoruz ki. Neden ufak tefek her sesi dinlemeye çalışıyorsunuz arkadaşlar ?
her seferinde sol taraftan tık diye ses geliyor...:)
Geliyor evet. Dert etmeyin bence :)
evet abi bendede var o ses, ayrıca sinyallerdende geliyor vs vs. abi gelir o ses. takılma.
arada duymamak gerek fiat ın seslerini
Bende de var o ses, sıkıntı etmeyin :)
O sesi duydukca sileceklerim tıkır tıkır çalışıyor diyorum ve mutlu oluyorum :))
benimde kapıları kapatırken tak diye ses geliyor nedendir acaba :DDDDDDDDD
sanırım o ses sensörden geliyor. yani şöyle sensör yağmuru algılıyor ve role ye iletiyor, role de her algıladıgında sıleceklerı harekete gecırıyor. sadece sesnsör modunda gelıyor o ses.
valla arkadaşlar bu seslerin sizi rahatsız etmesine şaşırdım teknoloji sesi o ya :D o seslerin olmadığı arabada kendimi güvende hissetmem..
aynı ses var hatta camları acarken bile geliyor yani:)
artık takmıyorum