...::: BİRMOT Yenimahalle Rezaleti :::...
Arkadaşlar size BİRMOT Yenimahalle ile ilgili çok vahim bir olayı anlatıcam.
arabamı 10.000 bakımı için BİRMOT Yenimahalle'ye götürdüğümde, yağ-yağ filtresi-direksiyon mafsalı değişti ve sorunsuzca evime gitmiş idim.
arabamı fazla kullanmadığımdan, genelde evde bıraktığımdan dolayı o günden beri kaputu hiç açmamıştım.
bugün, yeni park ampülleri takmak için işe arabamla geldim,
kaputu bir açtım ki ne göriyim....hava filtresinin kutusunun kırık olduğuğunu gördüm ve resmen şok oldum!
doğruca BİRMOT Yenimahalle'ye zeynep'in yanına gittim.
saolsun benle çok ilgilendi ve gerekli ustalarla görüştürdü.
ustalara gösterdiğimde, herbiri topu diğerine attı, kısacası kimse yenilen naneyi sahiplenmek istemedi :destere: (ne yazıkki saim bey yerinde değildi)
topun en son üzerinde kaldığı usta ise, biraz daha inceledikten sonra.. 2dk. içinde senaryolarını sıraladı:
" kendin kırmışsındır, kendin asılmışsındır (ki ben can sıkıntısından bu tür şeyler yapan biri değilimidir)...ya da bir arkadaşına vermişsindir ve arkadaşın senden habersiz kaputu açıp kırmıştır (ben arabayı babama bile vermedim henüz)"
bu durumun hiçbir şekilde garantiden yapılamacağını ifade ettiler, bakım sırasında araçla ilgilenen usta kendisinin kırmadığını iddia ediyor, kullanan araç sahibi ise kaputu bile açmadığını iddia ediyor..o zaman ya FIAT çok adi malzemeler üretiyor, yada bu meret kendi kendine kırılma eğiliminde???
BİRMOT Yenimahalle benim için, şu dakika itibarıyle bitmiştir ve bu olayı sonuna kadar götüreceğime inanabilirsiniz...
Yapabileceğim heryere şikayetimi yapacağım ve özellikle saim bey'le de görüşeceğim.
Edit : Saim bey saolsun aracımdaki sorunu vede yanlış anlaşılmayı babacan tavrı ile çözmüştür .Her insan hata yapabilir önemli olan hatayı kabul etmektir hatayı kabul edip arızalı parçayı değiştirdiler birmot yenimahalle müşteri memnuniyeti tam not :)
KEMAL OTO. Aksesuarda istediğiniz her ürün burada, tüm fiat ailesini vede araçları bekliyoruz . ANKARADA aksesuarda tek adres : merkez sanayi 574. sokak no:31 ivedik Ankara tel: 0312 394 15 10 Kemal Oto | Ana Sayfa Kemal oto