Selamlar.Üye olalı kısa bir süre oldu.Tanışma kısmına dikkat etmemişim :D Şimdi gördüm ve yazayım dedim.Ankara'dan Aytek. :) :dj:
Printable View
Selamlar.Üye olalı kısa bir süre oldu.Tanışma kısmına dikkat etmemişim :D Şimdi gördüm ve yazayım dedim.Ankara'dan Aytek. :) :dj:
aramıza hoşgeldin aytek
Hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar :)
hoşgeldiniz...
Hoşgeldiniz...Keyifli Forumlar...
Hoşgeldin Aytek,
keyifli forumlar..!
Teşekkürler hoşbulduk.Herkese keyifli ve aktif forumlar. :siritma:
hoşgeldin, keyifli forumlar...
hoşgeldiniz keyifli forumlar...
Hoşgeldin aytek keyifli formlar kendini tanıtmayı unutmuşsun hızlı bir giriş yapmışsın forma araçta da bu kadar hız yapma :)
Yaşıma kadar yazıyor zaten.Başka ne yazcağımı bilemedim :) Ankara'da oturuyorum ve çalışıyorum.İlk Puntomu(arabamı) 1.5 ay önce aldım.Puntoyla ilgili biseyler arastırırken bu siteyi gördüm ve hemen üye oldum.İyiki olmuşum :) Ne bilim ne yazayım baska? :siritma:
hoş geldinz...
hoşgeldiniz:)
Kardeş hoşgeldin...
Mamak/ANKARA
hoşgeldin... keyifli forumlar...
Teşekkürler. :)
hoşgeldin maşallah araç canavar
Hoşgeldiniz keyifli forumlar...
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar.
Hosbulduk,Teşekkürler :)
hgeldin abi :)
Hoşgeldin :D
Hosbulduk.Sende hoşgeldin :)
GrandePuntoTR'a Hoş geldin aytek06 Ben exixiz,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!