Arkadaslar parcam geldi ama yetkili servis iyi takamamis sanirim. Kapanmiyor! Sunroofcu tanidiginiz var mi? Lutfen cok acil! Numaram 05065953660
Araci teslim almadim, florya ozkar da bekliyor.
Printable View
Arkadaslar parcam geldi ama yetkili servis iyi takamamis sanirim. Kapanmiyor! Sunroofcu tanidiginiz var mi? Lutfen cok acil! Numaram 05065953660
Araci teslim almadim, florya ozkar da bekliyor.
Arabayı neden öyle teslim aldınki arkadaşım geri götür adam gibi yapsınlar
Teslim almadim. Yetkili servis yapamiyor, inanilmaz!
Sunrufcuya goturur ısen 1.para ödersın 2.ıkıgun sonra kucuk bir arızada fıat aynen sunu der ben takmadımkı banane haklı olarak musterı hızm ara takamadıklarını soyle yenı bır servıse gondersınler senı yenı takılan parcanında yasal garantısı var bılıyorsun o sunfurun camı 12-24 ay garantılı su anda
Aynen oyle iyiki almamisim arabayi. Ben niye ugrasayim onlarin isi.
kendi sorunları abi yapana kadar çıkartma arabayı servisten...
Nasıl bir servismiş yaa. Bir işi yapamamışlar. Kapatsınlar o servisi.. :D
ne vardı ki sunroofunda
Orcun aksama ben de sana soracaktim. Gecen hafta kopruden tas attilar cam tavan patladi, konu acmistim. Bugun parca gelmis, takmislar cami ama sanirim ayar yapamamislar, 5 cm kala takiliyor kapanmiyor. Onceden islem gormus mekanizmada sorun varmis falan demeye basladilar. Istersem disardan sunroofcu getirip baktirabilirmisim. Yuh artik daha neler!
Tamam biliyorum tavan patlamanı... Kayışlar sağlammı? Mekanizman nasıl çalışıyomu?
Mekanizma sağlam, kayışlar sağlam. patlayınca hiç açmadım tavanı, kapalı gittim servise. Takmadan önce kontrol etmişler, açılıp kapanıyormuş. Camı takmışlar, kapanacakken kastırıyor, 5 santim kala takılıyor.
Neymiş efendim küçük bir plastik parçası eksikmiş falan. Sonuçta olay vuku bulana kadar %100 sorunsuz çalışıyordu.
Tamamen beceriksizlik. Usta zaten ilk defa sunroof değiştirdiklerini söyledi.
Orçun sen bir ara uğraşmıştın senin sunroofla. Bunun özel bir ayarı falan var mı bunların bilmediği bir montaj püf noktası var sanırım.
Bu arada dijital klima ekranının ortasında 1 cm çizik oluşmuş. Onu naapçaz hiç bilmiyorum.
Herşeyi geçtim 10 gündür arabasızım. Allah kahretsin yaw, ne adamlara kaldık!
ıspartadaki servise gelseniz ona bile şükür edeceksiniz :D:D
şu şekil beklemedeyiz...
çok geçmiş olsun sertaç. üzücü bir durum...
Cam yanlis takilmis sertac beni ararmisin... 05326739905
sorun halloldu mu?
Sertac telin olmadigindan ariyamiyorum beni ararmisin...
Eyvallah Orçun! İnşallah bu sorunu çözeriz yarın. Dediğin kadar basitse 1 gün daha boşu boşuna arabasız kalmış olacağım.
Elearn'den alıntı;
Cihazın başlangıç ayarına getirilmesi;
"Akünün sökülmesi , sigortanın kesilmesi veya motorun sökülmesinden sonra sistemi aşağıda gösterilen şekilde yeniden ayarlamak gerekmektedir :
- Kayıcı tavanın butonuna kapatma pozisyonunda basıp tavan tamamen kapanana kadar basılı tutunuz ve butonu bırakmadan motorun atmasını ( metal sesi) bekleyiniz ( tavanın kapanmasından yaklaşık 5 saniye sonra belirli olmaktadır) .
- Butonu bırakıp butona 5 saniye süre ile yeniden basınız ve tavan tam bir açılma ve kapanma çevirimini tamamlayana kadar basılı tutunuz , tavan tamamen kapandıktan sonra butonu bırakınız.
- Başlangıç çevirimi tamamlanmıştır."
Benim problemin bunla alakası var mıdır acaba? Cam takılmadan önce bu işlemin yapılması gerekiyor mudur....
sertaç inşallah çözülür birde aracı alırken iyice bir dikkat et sağına soluna motoruna burası Türkiye abi..
yukarıda da yazmıştım, dijital klima ekranımı çizmişler!
ekrana bişey sürtmüş, beyaz çizgi var. bu tür şeyler düzeltilebiliyor mu acaba?
Biraz sesini yükseltirsen onuda halleder servis.. Nebiçim bir servismiş bu ya...
Forumda florya ile ilgili çok fazla şikayet var. İnş. bir an evvel olay çözülür.
Beklemeye devam, bugün de geçti...
evet dijital klima ekranı. saydam plastik
Hiç sıkıntı yapma arabayı teslim alma.Servisin yaptığı işçilikler 2 yıl garantili.Bırak sunroofçuyu servis bulsun yaptırsın.Digital klima göstergesinide değiştirmeden teslim alma.Seve seve yapmak zorundalar üzülmeye gerek yok
Teslim almayim ama taksiye dolmusa servet odedim. Artik tahammulum kalmadi isime konsantre olamiyorum. Araba pert olsa bu kadar beklemezdik herhalde!
Cam dogru takilmis ama takarken biseyler ters gitmis. Cam kirilinca ben acmadan servise biraktim. Cami temizlemisler, mekanizma saglam; acilip kapaniyor. Cami takiyorlar kapanmiyor. Cami sokup tekrar deniyorlar mekanizma yine kapanmiyor. Anlayin artik ben bisey demiyorum.
nasıl bir servmismiş bea adamlara bak kaç gün oldu..