Nasıl olmuş?
Printable View
Nasıl olmuş?
hocam hayırlı olsun skoda fabia r modelinin bu şekildi ama o daha çok mini cooper tarzı bir tavanı olduğu için daha iyi oluyordu..
deyişik olmuş :D bir ara bende düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim.fena olmamış aslında aynalarıda beyaz yapsanız kombinasyon olurmuş
güzel çalışma kazasız belasız kullan inş:)
Zevk meselesi güle güle kullanın bence puntoya yakışmamış.
bende çok beğenmedim, biraz çiğ kalmış... aynalar gibi bir iki ufak daha detaya beyaz ile dokunmak gerekiyor.
üst panjur siyah olsa aynalar beyaz olsa hayat bayram olsa :D:D
aynalar ve jantlarda beyaz olsa bence tam olur.. bu haliylede bence hic fena degil ama biraz eksik gibi
Hayırlı olsun folyoyu ne kadara yaptırdınız?Cast folyo mu yoksa normal reklam fimi mi?Bunu sökünce altta yapışkan izi falan kalıyor mu acaba?
ön kısma beyaz boya dökülmüş gibi duruyo :D malesef bende beğenmedim ama zevk meselesi tabi saygı duymak lazım
Piyasada çok ucuza yapan yerler var.En iyisi olsun diye işin profesyonellerine yaptırdım.Araç Kabuğu 230 TL ve 10 yıl garantili...
Tavanı bu folyoyla kaplatma yerine corbonfiber le kaplatsaydınız çok daha güzel yakışırdı bence. Herkesin kendi zevki. Güle güle kullanın..
Bence gitmemiş
fiber folyo ile bencede çok daha güzel olurdu, bu arada uygulama yeri tam bir profosyönel.. metnini duymuştum...
Hayırlı olsun,güle güle kullan.Zevk ve renk meselesi,ama aynalar ve cam çıtalarınıda yaptırırsan daha estetik durabilir.Tabi bursa'da beşiktaş renkleriyle gezmekte kasıcı bir durum :D
değişik bişe :D ii ii
hakikaten farklı bir calısma olmus :)
Keyf Senin Biz Ne Dersek Boş Amma Velakin Bnm Fikrim Olmamış Damalı Tavan Yapsaydın + Damalı Ayna Kaplasaydın Daha Hoş Olurdu Diye Düşünüyorum. Sen Beğenip Yaptırmışsın Güzel Günlerde Kullan Kardeşim.
Bana ilk bakışta araba beyazmış kaplanmış tavanı kaplanmamış gibi geldi.
Siyah - ßeyaz oLsun Çamurdan olsun :) Yakışır..
namaza giden takkeli hacı gibi olmuş :)
şaka bi yana zevk işi tabi yarın sıkılıp başka bişey de yaptırabilirsin hayırlı olsun
bu arada siyah beyaz heryerde ayrı bi asil be kardeşim ;)
Valla tavana birde Kartal resmi koy tam olur:)
Bence tavan güzel ama çizgiler işi bozmuş çizgilerin yerine ayna kapaklarını beyaz kaplatıp cantlarıda beyaz olsa on numara olur gel cantları takas edelim benim beyaz cantlarla on numara durur araç :) ciddiyim şaka yapmıyorum güzel olmuş emegine saglık ama kapaklarla ön ızgaralarıda beyaza boyatmalısın böyle yarım kalmış çingene işi gibi sanki para bitti inşaat durmuş gibi :) güle güle kullan
harika olmuş
karbon fiber kaplatsaydın daha güzel olurdu..
zevk meselesi güle güle kullan...
senin hosuna gittiyse yorumları bosver ama bence de tavan desenli bi beyaz olsaymıs daha güzel olurmuş gibi, diğer arkadasların dediği gibi damalı dah guzel olabilirdi...
aynalar ve jantlar da beyaz olursa daha iyi olacaktır arkadaşların da dediği gibi
önden inen şeritlerin devamını tavana siyah bir şerit çalışma yap bak bakalım nasıl olacak
değişik olmuş ama sanki bişeyler eksik
araba beyazmışda tavan hariç siyah folyoyla kaplanmış gibi :)
olmamış
yanlış konuya yazmışım pardon.
ilginç...
ben beyenmedim...
hocam olmamış bence.