Mutlaka bakın işinize yarar belki bilgi için
Merhaba arkadaşlar aracım 55600 km.de 2007 model bakım zamanı geldi geçiyor o nedenle gerekli parçaları aldım ve işçilik 200 lira resimde parçaları göreceksiniz. Fiyat bilginiz olsun diye yazıyorum. Usta ihtiyacınız olursada irtibata geçin istanbul için konuşuyorum herkeze saygılar...
1-TRİGER SETİ: Orijnal uygun 95 tl daha ucuzunu bulursanız bilin ki yansayidir.
2-Mator alt arka kulagı :50 tl
3-Petrol ofisi 5-40 tam sentetik mator yagı 40 lira
4-Ön fren balataları 30 lira
5-Polen filtresi 8 lira
6-Yag filtresi 6 lira
7-Hava filtresi 7 lira
8-4 adet BOSH marka BUJİ 25 LİRA
toplam 261 lira
200 lira işçilik
toplam bakım 461 lira
bunlara ekstra olarak spor yaylar sökülüp orjinal yaylar takılacak...
Bu arada benim
205-40-17 cant +Lastik ve spor yaylar satılık 550 lira
Ustam bu çanakkaleli istanbullular bu ustayı tanımalısınız 6 yıldır tanıyorum
Yok böyle bir adam diyeceksiniz tanıdıktan sonra ben aracımı bırakıp gidiyorum gereken neyse emin olun sizin kendi arabanızla nasıl ilgileniyorsunuz geldiginizde aracı teslim alırken ustanın herşeyiyle ilgilendigini farkedeceksiniz on numara bir ustadır ne var ne yok degişti bu bakımda en az 4 yıl yag degişiminden başka hiçbirşey yok şuan arabam için...
bana ulaşabilirsiniz bu ustayla tanışmak için
dilediginiz zaman arayabilirsiniz arkadaşlar.
Özkan: 0541-648-02-52
Not: Araçtan bir ses geliyordu matoru salladıgımızda manifolttan şüphelendik ustada sesi bulmak için tesisatı kuşandı :)
Sonradan bulduk ki gaz sistemiyle ilgili boşta kalan parça o sesi yapıyormuş yaklaşık 1 saat aradık ustalık böyle bişey yılmadan usanmadan aradık valla güzel birgündü süper eglendim aracımda yenilendi bu ustayı tanıyın bence istanbullular yıllarca pişman olmazsınız.
BU ARADA CANT LASTİK YAYLAR SATILIKTIR