-
Hırsızlık DİKKAT!
https://img145.imageshack.us/img145/...sc00002xk8.jpg
Arkadaşlar cuma gecesi saat 5.00 gibi başıma üzücü bir olay geldi. aracım apartmanın önünde park halinde iken arka camı kırıp arabanın içine girmişler. arkadaki ses sistemini aldıkları gibi stepnenin üstünde bijon anahtarımız varya onlar ve benim krikomla birlikte üç jantımı sökmüşler dördüncüyü sökerken son iki bijondA komşum taksi şöförü eve gelirken fark edince montum g.gözlüğüm ve ses sistemini alıp kaçmışlar.1500ytl zararım var. aman dikkatli olalım özellikle kilitli bijon alarm gibi güvenlik unsurlarını ihmal etmeyelim. modifiye güzel de güvenlik için neler yaptık? neler yapabiliriz? birazda bundan bahsedelim burada
-
çookgeçmiş olsun Alper hocam vallahi çok üzüldüm, ben servise bir ara güvenlikle ilgili soru sormuştum beynini bozar sakın alarm taktırma dediler..
-
Offf geçmiş olsun Alper...
Allah belalarını versin ne diyelim...
-
geçmiş oLsun aLper tekrardan. umarım başına bir daha geLmez.
kaskoya işLettirmek Lazım asLında tesisatı vs. hep kaçıyoruz.
-
alper tekrrdan byük geçmiş olsn.sen gende benm dediğimi dikkate al ve kaskoya işlet herşeyi jantından box ına sesine tamponlara kadar. hepsini işlet
-
sağolun arkadaşlar.fiat servisi alarm takmıyor çünkü aksesuar kısmı uğraşmıyor. ben bir servisiyle görüştüm cenmax marka sorun çıkarmıyor dediler hemde ek anahtar olmadan bizim kapama düğmesiyle alarmı devreye alabilecek bir sistem yapacaklar iyi ve kullanışlı olursa burada paylaşırım. birden güvenliğe önem vermeye başladım dün mesela arabamı yandaki arabaya sıfır park ettim
-
alper tekrardan geçmiş olsun...
-
geçmiş olsun.
cenmaxin g.punto data hattina uyumlu alarmini birmot-kücükyalida taktirdim. birmotlara giderseniz onlar takarlar.
ekstra her tür aksesuarin kaskoya isletilmesini de ihmal etmemek lazim.
-
sağolasın hüseyin abi(h k) alarm konusunda biraz daha rahatlamış oldum
-
çok gemiş olsun kardeşim.. bu saatten sonra alarm taksan bile çok geç.. giden gitmiş.. keşke kaskoya işletseydın. nerde oldu bu olay ? jantlar duruyomu şimdi?
-
sağolasınn:) olsun yine de garanti olsun. jantların üçünü sökmüşler dördüncüyü tam sökememişler jantlar arabanın önünde sökülmüş duruyordu arabayı da taşların üstünde askıda bırakmışlar. balgatın cevizlidere tarafında
-
hatırlıyorsan alper buluşmada birseyler konuşmuştuk. ben bagat-cevizli dere karakursunlar sonradan merkezleşti dikkat et aracını garaja koy demiştim..
ahh ah neyse artık bundan sonra dikkat et hayvan heriflere..
-
haklısın canberk hatırladım ama giden gitti. garaj var da kullandırmıyorlar ki normalde hep arabanın sağında solunda araba olurdu o gece araba ortada kalmış her müdahaleye müsait sağlam şekilde park da çok önemli
-
çok geçmiş olsun arkadaşım.
-
çok büyük geçmiş olsun alper :(
-
geçmiş olsun alper allah daha beterinden saklasın
-
Çok geçmiş olsun Alper...
-
-
:ranting2:........................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................ŞEREFSİZLERİ !!!:pissed: :pissed: :pissed:
GEÇMİŞ OLSUN DOSTUM...
-
Vay ş..sizler vay.Geçmiş olsun.
-
Alper, büyük geçmiş olsun!.. Çok üzüldüm :(
-
alper dostum cok uzuldum verdıgın emege yazık yavv ..
vicdansızlar neyse büyük gecmıs olsun .
-
Geçmiş Olsun Kardeşim
Inşallah Hiçbirimiz Karşilaşmaz Bi Daha Böyle Durumla
-
sağolun arkadaşlar umarım kimse zarar görmez
-
Ah bir suç üstü yakalayabilsek şunları bak o zaman bir daha hırsızlık yapacak halleri kalacak mı..Çok büyük geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun!Allah tekrarından saklasın.
-
-
alper tekrardan geçmiş olsun kardeş..
-
kardeşim çok çok geçmiş olsun..
-
Geçmiş olsun,
Ben arabayı aldığım gibi Zincirlikuyu Birmot ta alarm taktırdım, Cenmax 122 idi galiba modeli, arabanın kendi kumandası üzerinen kontrol ediliyor. ayrıca bir kumanda yok, tek olumsuz yönü benim yedek anahtar kumandasız olduğundan asıl anahtar babamda olunca arabayı kullanamıyorum :)
-
Geçmiş olsun dostum. Geçen ay elimde bi rotwaither yavrusu vardı. Şimdi baya büyüdü. Vermek zorunda kaldım. Arabaya bağlıcan parçalıcak i....leri.
Ah TC adaleti Ah. Yakalansalar ne olacakki 6 ay yatıp kaldıkları yerden can yakmaya devam edecekler.
Tekrar geçmiş olsun. Emeklerine yazık olmuş.
-
-
Çok geçmiş olsun Alper.
Allah başka sıkıntı göstermesin.
Allahtan arabayı götürmemişler.
Şahsen ben elektrik vermeyi düşünüyorum araca.
-
Çok geçmiş olsun Alper...
-
alper buyuk gecmis olsun. nisbeten ufak bir hasarla atlattıgına sevindim, alarm ve dikkatli park sart. aracı gozlemekte gerekiyor ara ara.
-
-
büyük geçmiş olsun kardeşim.dediğin gibi önce emniyet güvenlik ben arabayı almadan evvel fiat servisine alarm taktırdım mesleğim icabı ama ona rağmen hırsızlar her olanağı değerlendiriyorlar.fiat veya başka kuruluşlara başvurun en acelesinde alarm taktırın.en azından bu kadar rahat çalışamazlar....tekrar geçmiş olsun.....
-
çok geçmiş olsun kardeşim....
-
-