Arkadaşlar bu kitap internettee dolanıyormuşş ama bulamadım sadece şu linke ulaşabildimm, eğer elinde olan varsaa göndersin dee biz de bilelim neyin nesiymiş şu merett :):):)
Printable View
Arkadaşlar bu kitap internettee dolanıyormuşş ama bulamadım sadece şu linke ulaşabildimm, eğer elinde olan varsaa göndersin dee biz de bilelim neyin nesiymiş şu merett :):):)
sakin indirip okumayin gunah.carpilirsiniz valla :P
“Naziler komünistler için geldiğinde sesimi çıkarmadım; çünkü komünist
değildim.
Sosyal demokratları içeri tıktıklarında sesimi çıkarmadım; çünkü sosyal
demokrat değildim.
Sonra sendikacılar için geldiler, bir şey söylemedim; çünkü sendikacı
değildim.
Benim için geldiklerinde, sesini çıkartacak kimse kalmamıştı”.
okuyalım bakalım günaha gircez ama ...
imamın ordusu linkine tıkladım ama sayfa kapatılmış ki!! ayrıca çok tırsmaya başladım ya:))) şimdik ıp den bulup alırlarsa ne eğlence olur diyecem ama b.belediyesinin işlerini yapan nurcu bir firmada çalışıyorum desem ne dersiniz acaba:((( yusuf yusuf ....
indirmesine bende birçok yer buldum fakat indirdikten sonrası önemli sizide terörden içeri almasınlarda :)
KİTABI BİLGİSAYARINA İNDİRENLER NE OLACAK?
Bu gelişme üzerine kitabı bilgisayarına indiren binlerce kişinin aklına ise aynı soru geldi: "Suç mu işledik?" İnternet Hukuku Uzmanı Avukat Başak Purut, konuyla ilgili HABERTURK.COM'un sorularını yanıtladı.
İşte Purut'un sözleri:
"Yayınlanan linkten kitabı bilgisayarına indirenler için hiçbir şekilde yasal sakınca olmaz. Çünkü bu konuda herhangi bir kişiye tebliği edilmiş bir şey yok. Vatandaşlar, indirip okuduğu şeyin yasaklı bir şey olduğunu bilmiyor. Kaldı ki yasaklı bile olsa bu yine suç değildir. Örgüt dokümanı olduğu konusunda zaten kesin hüküm yok. Yayında olan çok daha ağır propoganda malzemeleri var.
"İNDİRİP BAŞKALARINA GÖNDERENLER CEZA ALABİLİR"
Fakat burada şöyle bir şey var; indirip başka birine gönderen kişiler için dağıtımını sağlamaktan inceleme başlatılabilir. Yargılama neticesinde kitap taslağının örgüt dokümanı olduğu kesinleşirse, örgüt propagandası yapmaktan ceza alabilirler.
Kaynak:https://www.haberturk.com/gundem/hab...tte-yayinlandi
Ülkenın yarısını alacak hapısane yapılmadı bu kadar kısıyı nereye tıkacan :)
bu kitabı bassam mı acaba nasıl olsa matbaacıyız içeri tıkarlarmı :D:D:D
yakında basarlar büyük ihtimal haberleri gelir kulağıma elime geçerse paylaşım yaparım :)
çok büyük gücün varsa basıp basıp helikopterden aşağı at:)
basmasına basarım abi ama ondan sonra hayatım kararır basmak bir şey değil yarım günde basar 1 günde tüm istanbula dağıtırım ama sonrası ne olucak :)
Verilen linkteki download yazan yere denemek için tıkladım,işe bakınki hemen indi bilgisayarıma,tüh napıcaz şimdi...:D
aa bu kitap o kitapmıydı,ismi dokunan yanar olunca başka bişi sanmıştım.tüh download dedim,edepsizce indi masaüstüme sorgusuz sualsiz:D
paylaşım 10 nümero fakat ül mühim forumumuzda bu tarz linklerin paylaşımı yasak diye biliyorum.. yinede indirdim.. :D
kaldirilmadan indirin :)
'İmamın Ordusu' internette yayınlandı! - En Son Gündem Haberleri - Habertürk
bence forum olarak konuyu kaldırırsak iyi olabilir noluur nolmaz :)
evlerimizin pencerelerine parmaklık takıp sokak kapılarımıza da gardiyan dikecekler. ortak alanımız balkonlar olacak...az kaldı...
2 adresede bakmak için tıkladım indi makineye alla alla
çok ilginç valla :):)
Arkadaşlar, indirip okumak da sakınca yok gibi görünuyor.... Fakat bu paylaşımı kapatmak gerek, forumun yöneticileri sıkıntıya düşebilir..
Kitabı internetten indirenlerin durumu belli oldu
Savcılık açıkladı Ahmet Şık'ın kitabı İmamın Ordusu'nun taslak halinin internette yayılmasının ardından Savcılığın soruşturma başlatması sonrası bu kitabı indirenlerin akıbeti konuşuluyordu.
Savcılıktan gelen açıklama bu soru işaretlerini giderdi. Savcılık açıklamasında; "Şu an için bir inceleme söz konusu değil" dedi.
kaynak:https://www.dipnot.tv/5592/Kitabi-in...elli-oldu.aspx
Bu arada pdf ı pcden okuyamayanlar ne etcek prınt edecek mecburen
Bence indirmeyin! Yoksa imamla papaz olursunuz. :)
Indirmek icin sorun teskil etmiyor diye biliyorum ancak baskalarina mail ile yollarsaniz propagandaya giriyormus.
Bencede indirmeyin ! Bu büyük günahın cezasını ahirette çekmeden, fani dünyada çektiriyorlar.