-
Grey Goose ...
Nihayet bugün arabamı servisten çıkardım ve çıkarır çıkarmaz ufak dokunuşlara yöneldim. Her fırsatta üstüne birşeyler katarak Grey Goose'u daha da güzelleştirmek için elimden geleni yapacağım kısmetse...
Görsel konuda tecrübeli arkadaşların fikirlerinede açığım tabi ki...
-
hayırlı olsun sevindim senin adına pırıl pırl olmuş eskisi gibi
-
Alıntı:
Raistlin Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun sevindim senin adına pırıl pırl olmuş eskisi gibi
Sağolasın Mert kardeşim.Biraz baş ağrıttılar ama nihayet pırıl pırıl teslim aldım.
-
hayırlı uğurlu olsun hocam güzel araç..
-
Alıntı:
tayfux Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı uğurlu olsun hocam güzel araç..
teşekkür ederim :)
-
hayırlı olsun maşallah güzel araç...
-
Filmler cok güzel olmş hayırlı olsn güle güle kullanın ..
-
Teşekkür ederim, polislerle kapışırsak içim yanmasın diye ucuz film yaptırdım ama beklediğimden güzel oldu valla :D
-
hayırlı olsun. kazasız belasız
-
hayırlı olsun... maşallah...
-
Pırıl pırıl maaşallah kazasız belasız
-
Yeni bir eklenti :) yarında sisler takılacak kısmetse :rofl:
Birde Carbon Cleandan sonra yaptığımız yol testinden bir anı,yalnış görmediniz 2lt/100km :D
-
-
hayırlı olsun. kazasız belasız
-
Akşam kaşıntısı ile beraber gelen folyo uygulaması. Bulut arkadaşın Sürüngen'den feyz alaraktan...
-
Masallah renktas ya nazar degmesın aynı sekıl olduk:D
BU ARADA DIREKSIYONU SIZ MI KAPLATTINIZ DERI?
-
Alıntı:
mert35 Nickli Üyeden Alıntı
Masallah renktas ya nazar degmesın aynı sekıl olduk:D
BU ARADA DIREKSIYONU SIZ MI KAPLATTINIZ DERI?
sağolasın,aynen kardeşim,şekil cidden güzel olunca bende dayanamadım yaptırdım :D
yok direksiyonu benden önceki sahibi kaplatmış sağolsun :)
-
gri kartal
araçın ben buyum diyor..GRİ KARTAL İYİ GÜNLERDE KULLAN....
-
Alıntı:
fiko Nickli Üyeden Alıntı
araçın ben buyum diyor..GRİ KARTAL İYİ GÜNLERDE KULLAN....
teşekkür ederim Fikret abi. Ufak tefek yapıyoruz bişiler kendi çapımızda :)
-
arac tutmak
Alıntı:
_FeRDi_ Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim Fikret abi. Ufak tefek yapıyoruz bişiler kendi çapımızda :)
arabacılık böyle birşeydir.emek vereceksin.emeksiz yemek olmuyor...
-
Benim aracımda saç jant olsa bi sn düşünmem kapakları söker iyi bir boyacıda siyaha boyatırdım. belki bide jantların kenarlarına kırmızı bi şerit.
düşün derim :)
-
Alıntı:
wepster Nickli Üyeden Alıntı
Benim aracımda saç jant olsa bi sn düşünmem kapakları söker iyi bir boyacıda siyaha boyatırdım. belki bide jantların kenarlarına kırmızı bi şerit.
düşün derim :)
Mantıklı aslında,jant için sermaye olmadığına göre geniş bi zamanda değerlendirmeye çalışayım bakalım bu fikri.sağol dostum :)
-
valla femolı abımız yapmsıtı aynen o sekılde:D
-
o kapakları boyamış ben kapakta takmazdım.
bide sarı lastik kalemi ile lastikteki yazıları boyadın mı mis :)
beyazda olabilir. :)
-
Femoli abimizin kapak olayı çok hoşuma gitti yahu :) en iyisi 4 tane kapak alıp bu şekilde bi deneme yapayım bakalım. Jantları boyamak en az 2 gün sürecek,nihayetinde wc ye bile araçla giden adamım,2 gün uzun süre :D
Lastikler ise yalan olur,Bridgestone B250 üretimden kalktığı için servis önlere Pirelli taktı.şimdi pek dikkat çekmiyoda boyarsam önler Pirelli arkalar Bridgestone iğreti durur :D
-
Bende haftalardır ayna kapaklarımı bırakamıyorum, farları karartamıyorum bu sebepten artık yapcak bişi yok dedim haftaya p.ertesi bırakıcam :)
-
Alıntı:
wepster Nickli Üyeden Alıntı
Bende haftalardır ayna kapaklarımı bırakamıyorum, farları karartamıyorum bu sebepten artık yapcak bişi yok dedim haftaya p.ertesi bırakıcam :)
sorma ya far karartma ile uğraşmak yerine nerdeyse gidip orjinal karartılmış far alıcaktımda xenonlar bağlanınca ellemeyeyim dedim kaldı öyle.araca alıştımı ayrı kalmak fena koyuyo adama :melek2:
-
Sen şanslısın çeşit çeşit far var.
ben napiyim tek şansım karartmak :)
yada gidip orjinal far alıcam onu yaptırıcam :D
-
yakında burdan çıkar illa ki angel yada başka bişiler takıp orj. farları satan birileri.pusuda beklerdim ben olsam :D
-
Beklemiyormuyum sanıyorsun cıkan herşeyden haberim var :)
hem punto icin hem grande punto icin
-
Ve Grey Goose Jantlandı ...
-
-
maşallad adım adım toplamışsınız aracı emeğinize sağlık
-
Teşekkür ederim,valla imkanlar dahilinde elimden geleni yapıyorum yavaşta olsa.Aslında aklımda yoktu ama 400 TL ye çıkmada olsa iyi durumda orjinal Konig bulunca kaçırmak istemedim.Durduk yere masrafa soktu gene GP aşkı :D
-
sağlamsa 400 liraya konig bedava :)
-
-
400lira könig 17 mi o ? :O fenaaaa
-
Alıntı:
izoci Nickli Üyeden Alıntı
400lira könig 17 mi o ? :O fenaaaa
hehe Ferdi BALLI :D
çok şükür 2 gündür gazladım,virajlara girdim her türlü zorladım tek rahatsız edici sorun olmadı.Umarım böyle iyi devam ederiz.
-
valla ballıymışsın abi :D herhalde işin ilimi soyadda :D
-
Hayırlı günlerde kullanın birşeyleri adım adım yapmak kadar zevklisi yok sanırım :) Kazasız,cezasız,belasız günler :cool0000: