Amfi ile birlikte sattığım JBL subwoofer alıcının kararsız olmasından dolayı bende kalmıştır tekrardan satılıktır :) Fiyat olarak 100 lira düşünüyorum..
Cep numaram: 0506 292 18 25
Printable View
Amfi ile birlikte sattığım JBL subwoofer alıcının kararsız olmasından dolayı bende kalmıştır tekrardan satılıktır :) Fiyat olarak 100 lira düşünüyorum..
Cep numaram: 0506 292 18 25
hayırlı satıslar tolgacıgım...
Hayırlı satışlar Tolga
Hayırlı Satışlar Tolga..
Teşekkürler arkadaşlar...
Güncel...
fiyat güzel hayırlı satışlar tolganın urunlerıde temızdır hani;)
tolga bi bu sattıgın sıstemı bızım standart grande punto teypi kaldırıyormu
Evet kardeşim 2 yıldır orjinal teyp ile sorunsuz kullanıyorum...
Hayırlı satışlar güzel fiyat.
Ben bi düşünücem ınsallah gec kalmam :d
Düşün bakalım :)
tek anfiyi satmayı düşünüyor musunuz
bass kaç cm 38'mi 30'mu....
fıyat oldukca ıyı ses sıstemı arabanda nasıldı yanı ben arabada bassı seven bı ınsanım nasıl basın vurma seklı =)
Güncel...
Subwoofer ı alan olursa amfiye bende talibim :)
bende jbl'e talibim aslında....fiyatı nasıl yapıcaz kardeşimm...
Özelden msj attım Serkan...
hayırlı satışlar Tolga :)
Sağol Murat :)
Güncel..
güncel...
Hayırlı Satışlar organizatörüm... :) Tolgacım amfiye talibim satılmadıysa eğer... Yada bana hediye etsene arabamı satana kadar kullanayım :D:D Bende uyduruk bir amfi var çöpe atıcam nerdeyse... İyi diye aldık kazık yedik... Tek satarsan bası isteyen bir arkadaşla anlaşırız meblağayı... :)
Bunu teklif etmen yeter canimdan ote dostum benim... Ucretini yani adini koy ona gore alayim senden... Ucretsiz alamam... Sonucta degerli bir alet...
Komple amfi ve subwoofer satılmıştır... Kime bana tabiki... :D:D Puntişimin bagajında bir takım vardı şimdi bir takım daha takıcam ve arka cama yazıcam, " itina ile duvar , beton ve bina yıkılır... ) :D:D ee ek iş lazım :D:D:D
Alanada satanada Hayırlı olsun...
Hayırlı olsun abi sana gittiği içinde ayrıca sevindim :)
Sağol Tolgacım... Sanada hayırlı olsun güle güle harcarsın inşallah...
güle güle bassla abi.:D
eYVaLLaH oğuzum...
JBL kabinli bass tekrardan satılıktır alıcı kararsız olduğu için satılmamıştır :)
Fiyat 100 liradır..
Cep numaram 0506 292 18 25