-
Mk2 puntodan Grande PUNTO
-
çok stock be :) maşallah kazasız belasız ama bi pasta cila felan jantta tak turboyu büyütünce bu lastikle nasıl gezicen :)
-
-
hayırlısı olsun kazasız belasız...
-
Evlat güle güle kullan bekliyordum bakalım nereden çıkacaksın diye...bu araba bizimdi (bacanağın) bilmem haberin varmı...babanla meslektaşızdır fabrikadan...Şinasi *ydi değilmi...? :) ... normal halini biliyorum ...birde senin uygulamalarından sonra Bursa buluşmalarına katılırsan birde öyle görmeli...multijeti...:)Bu arada bu plaka artık rock siyahı bir multijet BRAVO*da göreceksiniz...ruhsat değişimini bekliyoruz...tekrardan güle güle kullan...
-
Alıntı:
GPS2 Nickli Üyeden Alıntı
Evlat güle güle kullan bekliyordum bakalım nereden çıkacaksın diye...bu araba bizimdi (bacanağın) bilmem haberin varmı...babanla meslektaşızdır fabrikadan...Şinasi *ydi değilmi...? :) ... normal halini biliyorum ...birde senin uygulamalarından sonra Bursa buluşmalarına katılırsan birde öyle görmeli...multijeti...:)Bu arada bu plaka artık rock siyahı bir multijet BRAVO*da göreceksiniz...ruhsat değişimini bekliyoruz...tekrardan güle güle kullan...
Evet coşkun abi söylemişti bizde 3 tane punto var diye inşallah bursaya geldiğimde denk gelirse organizasyonlarda görüşürüz
-
Alıntı:
StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı
çok stock be :) maşallah kazasız belasız ama bi pasta cila felan jantta tak turboyu büyütünce bu lastikle nasıl gezicen :)
Zir Stock valla Moruk pazar yazilim yapacam ama sabirsizlik hat safada turboyu pazar girebiliriz valla lastik şart evet değişmesi gerekiyor :D
-
Alıntı:
By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı
Zir Stock valla Moruk pazar yazilim yapacam ama sabirsizlik hat safada turboyu pazar girebiliriz valla lastik şart evet değişmesi gerekiyor :D
hadi bakalım yaparken öğren banada yapıcan unutma :D
-
Alıntı:
hadi bakalım yaparken öğren banada yapıcan unutma :D
Benim Dizüstü ile yapacaz zaten iyice cözecem :)
-
Alıntı:
aynen çöz yapıcak araba çok bizde
-
hayırlı olsun kazasız belasız
-
Alıntı:
Çaya kahveye bekleriz ...dizüstüyle...:)
-
birkide bizden olsun stocktan...:)
-
-
Alıntı:
Çaya kahveye bekleriz ...dizüstüyle...:)
Tabiki herzaman bursaya geldiğimde siteye yazarim buluşma ayarlarlamaya calişiriz fotolarda cok güzel maşallahi var aracin temizledik pakladim arabayi boya bakimi için ilaclari aldim havalar biraz düzelsin parlatma operasyonuna başlayacağim sabirsizlikla bekliyoruz havalarin düzelmesini :D
-
Güzel ve temiz araç maşallah
-
Alıntı:
Tabiki herzaman bursaya geldiğimde siteye yazarim buluşma ayarlarlamaya calişiriz fotolarda cok güzel maşallahi var aracin temizledik pakladim arabayi boya bakimi için ilaclari aldim havalar biraz düzelsin parlatma operasyonuna başlayacağim sabirsizlikla bekliyoruz havalarin düzelmesini :D
yaniii..arabada ikitane çocuk olunca koltuklarda haliyle pisleniyor bunun üstüne birde acemi yıkamacı yıkamaya kalkışınca manzarıyı sende gördün....:( ...onun haricinde araç gerçekten temiz ...km kesinlikle orjinal ve bakımları yetkili serviste yapıldı...içinde 1 tane sigara içilmedi mesela...boya badana işinden sonra tadından yenmez bu makina...ve yeni fotolarını görmek isteriz tabii ki...uygulamalarından sonra memlekete gelince Coşkun abine bir tur attır bakalım tanıyabilecekmi...? :)
-
hayırlı uğurlu olsun hocam ne kadara aldınız aracı acaba?
-
Alıntı:
yaniii..arabada ikitane çocuk olunca koltuklarda haliyle pisleniyor bunun üstüne birde acemi yıkamacı yıkamaya kalkışınca manzarıyı sende gördün....:( ...onun haricinde araç gerçekten temiz ...km kesinlikle orjinal ve bakımları yetkili serviste yapıldı...içinde 1 tane sigara içilmedi mesela...boya badana işinden sonra tadından yenmez bu makina...ve yeni fotolarını görmek isteriz tabii ki...uygulamalarından sonra memlekete gelince Coşkun abine bir tur attır bakalım tanıyabilecekmi...? :)
Tabiki isterse deneyebilir araci bugun yazilim işini hallettik tam istediğimiz gibi sonuç aldik
-
Hayırlı olsun :) güzel punto güle güle kullanın..:) film ve jantla daha yakısıklı duracaktır :D
-
Bugun EGE Turboda chip tuning yaptik arda kankamla stage 1 ve stage 2 olarak mükemmel bi sonuc aldik stage 2 yazilim ile araba yeniden oluştu adeta ve yakitta 6.0 dan 5.5e düştü ve dip gazli bi şekilde kullanmama rağmen ki aşağiya doğru iniyor
https://img339.imageshack.us/img339/240/dsc00136n.jpg
https://img535.imageshack.us/img535/1787/dsc00138nw.jpg
https://img130.imageshack.us/img130/9549/dsc00141uc.jpg
-
hacı birşeyler öğrendinmi bare :D:D
-
Alıntı:
hacı birşeyler öğrendinmi bare :D:D
Hemde nasil silip yeniden yaparim valla :D
-
o zaman ne duruyon atla gel istanbula :D:D
-
Alıntı:
o zaman ne duruyon atla gel istanbula :D:D
hacı merak etme istersen sen sadece beyni gönder yapip geri gönderelim özelden paslaşalim bu işleri :D
-
şimdi çıkıyorum yarın akşam msnden konuşalım bu konuyu :D
-
Alıntı:
şimdi çıkıyorum yarın akşam msnden konuşalım bu konuyu :D
Tabiki Moruk site adinada bişeyler yaptirabilirim
-
Dyno test yaptıracakmısın..?
-
-
Alıntı:
Dyno test yaptıracakmısın..?
Turbo büyüttükten sonra tabiki dynoya cıkarim belgelerim ama dynoya ihtiyacim yok acikcasi giderini hertürlü belli ediyor allah nazardan saklasin valla :D
-
Yeni fotolar ilk konuya eklenmiştir
-
çok iyi bee Allah kaza bela vermesin
-
-
Başarılı. Allah kaza bela vermesin.
-
-
-
Kaplama Fotoraflarini ilk mesaja ekledim ;)
-
güzel araç. kazasız belasız sürüşler
-
Herkezin söylediği ama benim bir türlü kafama yatmayan ön tarafa sonunda el attim :) mat folyo dediler bende karbon olsun dedim app plaka ve plakalik ile cok güzel bi uyum oldu bence buyrun fotoraflar
https://ressim.net/s/upload/d2f6e0a7.jpg
https://ressim.net/s/upload/23faa43b.jpg
Buda Bonus Oyuncağimiz :D
https://ressim.net/s/upload/a06b9229.jpg
-